Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce uskoro ovo biti himna u Izraelu https://www.youtube.com/watch?v=PG7jsMBPbpQ
jevreji su najvece zlo danasnjice, oni su najveci zlocinci od nastanka covjecanstva. UN pere jevrejske zlocinacke krvave ruke. UN podrzavajuci genocid koji sprovodi cionisticki rezim i pranjem krvavih ruku jevrejskih zlocinaca, direktno ucestvuje u genocidu nad Palestincima.
... na jednoj strani teroristicka, fasisticka, fundamentalisticka, ekstremna grupa ....a na drugoj palestinci ! ;)
U kojoj zemlji je blagostanje,koja je najjaca evropska drzava,dije bi otisao kad bi sutra bio smak svijeta,ko ce osvojiti svijetsko prvenstvo? Odgovor je Njemacka bog ih nagradjuje jer su ubili 5 milijona zidova!!!!
Dije u sarajevu zivi onaj Finci?
Nećemo o tome šta su Božije namjere. To samo Bog zna. Ima zemalja u kojima je život znatno bolji od onog u Njemačkoj, kao što su zemlje Beneluxa i Skandinavije. Ovo nećemo miješati sa ekonomskom snagom Njemačke, koja je neupitna i u svjetskim okvirima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hitleru Hitleru, rano si otisao :(
DOČI ČE VAMA KRAJ ČIFUTI PROKLETI