Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meta napada bila \"grupa terorista koji su se spremali da ispale rakete ka Izraelu citaj u u usta te yebem
@Reuf & Zivko Josilo: ne mogu da vjerujem da tako nesto mozete reci i pomisliti. izgleda da uopce ne razumijete o cemu se ovdje radi i da nemate nikakvih osjecaja. koliko samo teske rijeci izlaze iz vasih usta. zar se ne sjecate sta je bilo u nasoj drzavi i sta smo sve prezivjeli, i opet imate snage reci tako nesto. izgleda da su vasa srca postala potpuno tamna i bezosjecajna kada mozete tako nesto reci. zaista BEZ KOMENTARA!
light, kolko ces platit da mi ga posispu !?
Izraelci j.e.b.e.m- vam majku što ih više ne ubiste.
ovo definitivno nije uredu, to sto radi Izraelska vojska i sto stalno napadaju neduzne ljude u Pojasu Gaze. pitam se dok kada ce to sve trajati, do kada ce Palestinci biti ugnjetavani. ono sto zelim istaci jeste to da po mom misljenju uopce nije uredu to sto radi Cionisticki rezim u Izraelu. zao mi je samo Palestinaca sto to trpe i sto su podlozeni takvom rezimu koji nije nimalo demokratski orijentiran. nadam se da ce ostatak svijeta prozrijeti istinske namjere Cionizma i da ce uciniti nesto da zaustave Izrael u njihovim namjerama.