Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...zbog shareovanja fotografije..." p.o.p.i.s.a.m vam se na prevodilacke sposobnosti
pa kod nas bi pola drzave bilo u zatvoru, a druga polovina bi "hodala" obezglavljena
Čista diktatura Staljinovog i Hitlerovog tipa.
da mi je znati ko vam daje sadaku da placate internet.po cijeli dan pucate nebuloze.idite hljeba sebi i djetetu zaradite papci
Tako bi trebalo i na naših 23%,svakomu tko kritizira Bakira i Cerića.
Zamislite u Sarajevu u periodu 92-95 da je neko otvoreno i javno hvalio Fikreta Abdica i njegove vojne formacije... Da mu je neko tada "like-ovao", dobio bi malo vise od godinu dana zatvora... Ljudi, u Palestini je rat vise od 60 godina kontinuirano, i u takvim okolnostima ne postoji opozicija i drugo i drugacije misljenje... Postoji dobro i zlo(okupatorski cionisticki Izrael).
Nama država ništa ne brani , nema srećnijih ljudi u svijetu od nas, za prvi maj idemo u Dubrovnik , godišnji na Karibima a poslije Bajrama malo će mo do Turske. Divno nam je , sve nam uzmite ali nas pustite da lajkamo tu smo najpametniji.
Kod Arapa ne smije biti opozicije.Svi koji drugačije misle su špijuni ili izdajnici.
Ali se zato ima para za rakete od kojih 50000 bacenih jedna pogodi neku zidovsku kucu. Zato kad zidovi dodju tenkovima poruse im po grada i tako vec 50 godina. Pa zar nisu trebali davno odustati i okrenuti se napretkku drzave. Jok oni sanjaju povratak zemlje. Jel Banka vrati pare ili uzme vise. Nek potpisu mir sa Izraelom i zadze ono sto imaju ako ne zele popusiti sve. Ionako vec zive ko kamenom dobu.
Dok krmci prave profile mrznje i nedobivaju niti opomene niti kazne
naprijed izrael! podrška iz sarajeva.
Smrt americi i "izraelu"!!!
glupi arapi
Nije baš mjesto za to,ali moram vem prenijeti da je pašče Assad crklo.Ubila ga Slobodna sirijska armija. Izazvan je ako je živ da se pojavi na TV-u ali se već ne pojavljuje 5 dana. http://www.youtube.com/watch?v=Ug-FMFKy9pI&feature=player_embedded Dan žalosti u RS-u i njihovoj maćehi Rusiji.Crče ima najbolji saveznik na Bliskom Istoku.
ma gdje je taj lajk da ga i ja lajknem
oni ko tito, ne smijes pisnut, nek vlast radi sta hoce
fašizam je široko rasprostranjena pojava,zašto bi palestina bila izuzetak,svugdje u svijetu, od amerike, evrope ,bliskog istoka nacizam i fašizam i dalje postoji nikad njie ni umro.čim nešto kažeš ,da vlastodršcima ne odgovara proguta te crna zemlja.