Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se to radi dragi moji Bosanci i Hercegovci, tako se rusi vlada koja ne radi svoj posao, a ne sjedenjem u ljetnim bastama i ispijanjem kafica.
Jos jedna Americko/Zapadnjacka marioneta ode u p.m Nesjekiraj se Pervez, uskoro ce Lagomdzija i Hamid Karzai da ti pravi drustvo
jel ovo onaj sto dijeli pocasne doktorate nauka,sad je red da i pomognu coeku....
bolje da nam pisete o tome kako fauna drage nam zemlje opstaje pored divljih ljudi.. ne u gradskim uslovima i psima lutalicama , vec u prirodi, koja je ,nadam se , i dalje bogata jadnim zivotinjama..bavi li se iko time, ili samo gledate svoje .uzice?
Čuj mu imena PERVEZ
kome ce sad nas premijer na sastanak?? hahahaha.. a jos friske vijesti o uspjesnoj saradnji ..
interesantno..... Uhapšen na dužnosti sa koje je PRIJE toga bio smjenjen..... Vela havle...
pakistanci ruse svoje vlade od kako imaju drzavu. vidim kako im pomaze u napretku. :D sjasi kurta, uzjasi murta. kvalitetna promjena se ne desava preko noci.
I u federaciji i srpskoj biće isto.
http://www.youtube.com/watch?v=tRl9Nu_YFu8