Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok sam radio u Kuvajtu sjećam se da se svako malo emir probudio naspavan pa odluči dekretom prebaciti 20.000 dolara na račun svakog kuvajtskog državljanina. Čovjek kupi kuću, nakon tri uplaćene rate država mu halali i još mu vrati te tri rate. Međutim, zato su tretirali strance kao stoku.
zar je i to moguce......pa samo kod nas ne mozes vladu o oboriti.....
šteta stvarno velika,mnogo nam je to značajno
Sad ce sve zene poslati nama u izbjeglištvo.Meni to paše.
----Vlada i parlament pali radi nedostatka suradnje ! Kod na premijer igra mali fudbal u AMerici, PArlament se nije sastao 4 mjeseca nit ima namjere, a suradnja FANTASTIČNA ! :)
PUTIN O JUGOSLAVIJI Sunovrat odnosa Rusije i Amerike počeo na Balkanu http://www.blic.rs/z36csb0
USA pravi novi sukob.
nek pravi svima koji su glupi ko stoke
nevolje u raju .. sad će oni lakapo u svoju novu domovinu .. arapsku Bosnu, a mi ćemo lagano u tri pi4ke materine .. sa depopulacijom Slavena odavde se bakćala još i Austrougarska .. sad su nam našli guzici čepa .. Kurdi su mala maca šta će sa nas biti
nece nece druze hrvati i srbi ce rijesiti ovo bice gusto ali cemo zajedno izdrzati ko sto smo i za vrijeme invazije otomaskih terorista!!! samo disciplinovano!!!!
😊
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a ovi kao imaju vladu? to veća ikebana nego naše vijeće ministara..
Sta Amerika radi kad neka država ide protiv njihove politike? Uništi tu državu na ovaj ili onaj način.
kao sto su i jugoslaviju ali zajebali su se u proracunu, juga se vraca i nebi bio fashistima i svim unuttasnjim neprijateljima u kozi jer bice im gusto do vrata i preko
ovo je ko skupština RS ...sve kipti od demokratije
da ovdje bude rat ne moze oboriti vladu pederacije bejha buhahaha