Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah je najveći ! Islam će pobijediti !
stoko četnička začepite gubicu, ubijali ste djecu u porodilištima, igralištima u redu za hljeb, 2 000 djece ste ubili samo u Sarajevu kosti vam se osušile..
Ipak se zove vojna škola a za razliku od drugih škola moraš da prodzs desetine punktova i sigurnosti
Jamesudin..sta ima veze islam sa ovim da se vi četnici nasladzivate glupim komentarima , krmci jedni
nevjerovatno da postoji vojna škola u kojoj pohadzaju djeca od deset godina..Tako se izgleda prave budući poslušni vojnici
Nevjerovatno je zato sto ne postoji. Radi se o "obicnoj" skoli koju mahom pohadjaju djeca oficira. Zato je napadnuta. Koristi mozak.
sizif u zalosti
srpcicu sta bi sa kosovkom djevojkom,jel se javila?
Allah je najveći ! Islam će pobijediti !
Mogu donekle shvatiti da se jedam covjeku padne tako monstruozna ideja da ubije toliko djece ,mozak je jos uvjek nerazumljiv a bolesnika ima svuda ,ali da se desetorica udruze u takvom strasnom djelu to mi je neshvatljivo. Jadna nevina djeca i njihove porodice. .