Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo kako \"zapadna demokratija\" sprovodi vladavinu zakona na \"demokratski\" nacin sirom svijeta. Dovoljno je da nekoga osumljicite i da mu posaljete na kucu bombu od 300kg. Onako, demokratski... Kako vec neko prokomentarisa, sigurno se radi o 2 militanta i 12 civila od kojih je najmanje 6 djece.
Ovo se zove poboljšanje suradnje. :) Sada su Pakistanci portparoli SAD-a za objavljivanje informacija o napadima bespilotnih letjelica. Ne sviđa mi se da je na kraju USPUT spomenuta vijest da je u odvojenom incidentu poginulo 18 osoba. A vjerojatno se radi o nevinim civilima, ali to očito više nikome nije zanimljivo. :(
Ovaj Pakistan je najzalosnija drzava,svi ih zigu,od talibana do amera,a imaju nuklearke.....c c c
12 \"militanata\" sa plastičnim puškama.
pogiiiiiiiiiiiiiiiiinilo hahaahhahaah MOLIO BIH OD SRCA LINKOVE ZA NEKE BOLJE PORTALE S VJESTIMA
Hajmo sad brzo ispravljajte...POGINILO->POGINULO