Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
500 terorista X 72 = 36000 djevica
Pozdravljam ovu doluku, treba svu bagru pobiti i ostaviti normalan narod da zivi u nekom miru
Neke ljude morate poslati u skolu, neke u bolnicu, neke u zatvor a neke nazalost u smrt. I nema drugog lijeka. Podrzavamo odluku.
Samo bahato.
Pozdravljam odluku, najispravnije je dokazane zlocince po kratkom postupku... Ponavljam, dokazane, a za to treba jako tuzilastvo i sud, a ne kao kod nas, karina i jedno i drugo...
ko je god u stanju ubijati djecu - treba ga smaknuti.
Pola odraslih muskaraca u RSkoj bi onda trebalo pobiti(i neka bi, zasluzili su), jer su ubijali i djecu u svakom gradu u BiH...
u mom gradu su djecu ubijale sve tri vojske... budala nema ni naciju ni obiljezja, budala je samo budala koju treba smaknuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)