Gube bitku protiv eksploatatora
0
Ovo su posljednji članovi plemena Awa koje izumire
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog jednog lika znam s gorice. Zike se zove. samo sto je na slici zarasto pravo, esmeralda ga nije osisala. ona je trudna inace, u devetom mjesecu, pa ne sisa raju do daljnjeg. inace znam da je zike tusio mobtele na pijaci ciglane, sta sad radi - to ne znam. al uglavnom to je zike samo da znate, da ne nasjedate na fore. cuj brazil, kakav ba brazil, gorica, avde jabucice ulica... e svasta pisu...
cim su oni vidjeli kameru nisu to vise divljaci
Unistavaju njihov dom. :( Strasno sto pare i ekploatacija idu prije ovih ljudi....
pozelit cemo mi da se vratimo majci prirodi ali ce tada majka da nam svima okrene ledja
@nomad ovakva plemena, koja skoro nikad nisu bila u kontaktu sa ostatkom svijeta, nisu imanu na mnoge bolesti, tako da je za njih i najobicnija girpa moze biti smrtonosna.
Jadni su komentari, a i jadni smo mi \"moderni ljudi\". Unistavamo prirodu dzabe ! A priroda sve vraca, kad tad !!!
Ovaj jedan isti Dzeko kad je bio mal\'!
i pametnije im je da se mane sume..zbog njih stotinjak treba zaustaviti 60 miliona ili sta?
Imaju klimu, nek nauce da uzgoje i pripitome nesto kod sebe. Ovi su jos gori od onih crnaca iz afrike koji uporno kote po petoro djece iako se nalaze usred pustinje.