Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Allah nagradi Irance! Dostojanstvene ljude koji pomažu potlačene! Eno Palestinci u Gazi prodisali, kažu nakon 190 dana pakla, Izraelci se zabavili sami sa sobom! Zahvaljuju i blagosiljaju Irance. Arapi ko miševi, a Vehabije u glavi im konfuzija, ne vjeruju svojim očima pa izmišljaju razne teorije zavjere...
svaka cast bratskom Iranu Allah ih nagradio a Veabije iz Saudije, Emirata, Egipta i Jordana nek se srame i stide 🇧🇦❤️🇮🇷❤️🇵🇸
hahahahahahahaha hajde baalliijjski šijjunderu opcinenji postedi nas suplje lozionicke price o Iranu... Iran je ispalio al kaarrrinu. Pokkakkim se na iran. Klasicni blef iranaca kao i do sada... takticke igre rezima da umiri svoj narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo nije bojeva glava niti raketa vec samo nosac koji se svakako otkaci kad se bojeva glava odvoji od nosaca i krene ka cilju. Nego gdje je bojeva glava ?
nego gdje su amerikanci koji kazu da se 99% raketa pokvarilo prilikom lansiranja?
Pa pala, pogodila, valjda... Otkacila se
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iran je imao legitimno pravo napasti, iako je mogao radje uzvratiti istom mjerom. Ovako se bojim da ce nakon prvog napada na svoju zemlju, morati priznati da nema pojma sta radi. Namaju zeacnu obranu nikakvu, ovdje ce 99% raketa proci i unistiti ciljeve. A onda sta dalje?
Ako i to nisu SAD sami Gadzali da imaju razlog novi rat sa iranom imati samo nije im Iran Gaza nek probaju...
ovo cijev plinovoda...
dobar plinovod jarane
Iran je najvise pomogao BiH. I ne vidim da su trazili da se napravi i jedna sitska dzamija u BiH
Ne postoje šiitska ili sunitska dzamija. Džamija je džamija, bila ona u Iranu ili Indoneziji.
džaba im kad fulaju
I šta na kraju bi sa Šijama, jesu li pogodili nešto?
A Izrael gadja cvijećem?
Bojan ukrao bojevu glavu...
Pogodilu su sigurno nešto
monstrouzno je ono ubijanje civila u Gazi
Da ti roknu samo dvije.
Jao ljudi smjesni ste, Iran je napravio samo parodiju od napada. U toliko sati smo ispalili toliko raketa, u toliko ce biti kod vas, pa da znate da ih presretnete🤮 Ako su htjeli pomoci, a to su davno trebali, to se gadja ne pita se ni gdje ni kada, samo udri. Ovako pojeo vuk magarca. Neka hvala, nemojte vise.
Tolika raketa, a nigdje rupe u pijesku gdje je pala. Sve sami "intelektualci" i pametnjakovići na Klixu, ma mozak da zaboli čovjeka od svih ovih krkanskih komentara.
Ovi se gađaju bojlerima, i dok se moderna tehnologija treba da koristi laserske zrake...ovi spali na ovakve neunčikovute grdosije...i još prijete!!!???
Ono je Kim Jungova raketa😱