Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači svi naši političari počev od onog općinskog pa do onog u predsjedništvu svi bi išli pred raketni bacač. Hmmmm nije loša ova S. Koreja
dodji Kime u Bosnu samo mjesec dana...pobij ovi stoku i vrati se svojim redovnim obavezama
Ako vas zanima stvarno stanje u Sjevernoj Koreji pogledajte dokumentarac od tri nastavka na youtube koji je napravio VICE. VICE je iskreno izvještavao i iz Islamske Republike, i sa mnogih drugih "opasnih" mjesta.
Opet mediji iz demokratskog sistema dje nesmiješ ići pišat da te ne snimaju .I na kraju ljudi imaju svoju drzavu i svoje zakone a ne kao mi ,Šta god nem narede govna kapitalisticka mi moramo prihvatiti i legalizovati u svim parlamentima(a ima ih na pretek) A kad imas zakon imas i drzavu i nek kaznjavaju i nek ubijaju kriminalce i zlocince,za razliku od nas mi im damo fotelje i vlast.
Ivo Andrić je trebao dobit još jednui Nobelovu nagradu pored one za književnost a to je za izjavu kad je rekao "SVAKAKVE BUDALE PIŠU KOJEŠTA PO NOVIMANAMA A JOŠ VEĆE BUDALE TO ČITAJU I VJERUJU U TO"
Laz, propaganda, pretjerivanje po instrukcijama neoliberalnih fasista. Daily mail je najveci tabloid u Britaniji.
Mada kad procitam listu nista strasno. Lose su ovo smislili.
zatvoreni i čudni jesu, ali ... propaganda protiv njih u meni samo budi simpatije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
- krađa državne ili privatne imovine; - šverc nakitom i drugim metalima; - prodaja droge; - ilegalno poslovanje; Pa kod nas bi Kim pola svog vojnog arsenala morao potrošiti na pogubljenja, a i država bi se olakšala barem za 30% stanovništva. Ali je zato kod nas demokratija, pravna držva i važe ljudska prava. Sve se radi po zakonu i nikom na svijetu ljepše nije.
nista strasno,klasično, nisam extrem al bez kažnjavanja nikad neće biti napretka, kod nas su kazne presmjesne, zato i imamo ovoliko povratnika u djelo
Ovo treba Bosni i Hercegovini, nema nikakve dileme, sasvim sam ozbiljan !
za sve to gore navedeno treba biti smrtna kazna u cijelom svijetu. Tek bi tada bolje narod zivio. Svugdje je normalno da ako covijek ubije nekoga da uzme advokate i spasi se dozivotnog zatvora. Ako je on nekog povrijedio onda oko za oko zub za zub.
umjesto što smišljaš razloge da možeš narediti što više smaknuća , bolje bi ti bilo da se malo pozabaviš kako ćeš nahraniti taj jadni narod smećaru jedan debelguzi
za presjednika R.S.
hahahah.. majku j*** budale....
ma ja samo udri po onima koje ne mozes kontrolisati ismijavaj ih i td.
kaze " nanošenje teških tjelesnih povreda " znaci pola Sarajeva (mangupa ovih) bi ostalo bez glave , jer danas se pobiju dodje policija upise ih..dobiju uvjetnu 5-6 mjeseci , odrade...pa opet...da smo bar u Koreji...znao bi se neki red
Samo stanovnicima jedne vukojebine kao što je BiH može biti "OK" to šta radi Sj. Koreja...