Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj ovo isto nadrealisti... \"paa ja sam bolan muslimanka\"
haha ja sraanja,haljina je izazovna u pm...nego fata ima sala tamo gdje ne treba pa nije htjela...
Oni koji su POSTAVILI ovu \"vijest\" su \"ZNALI\" sta rade. Njima su upravo i \"POTREBNI\" ovakvi GLUPI KOMENTARI. Njima je potrebano sto GLUPNJA REAKCIJA na \"vijest\". Jer se tako \"PROIZVODI\" prava SLIKA BOSNE, i bosanaca.
Ih muslimanke i kurca, proslo kroz nju kurca k`o kroz Vranduk! Ma daj, sta se preseravas koji k...., kakve veze ima islam i radno mjesto neke konobarice u nekom engleskom baru! Koga ti zamajavas glupaco visocka.
pustite Fatu dodjite kod BIBE da vidite sta je konobarica....:)
procerajte je u bosnu! ovde bi i bez haljine radila :):) muslimanke i govana. da je muslimanka ne bi trebala da zalazi na takva mjesta a posebo da ima veze sa alkoholom u bilo kojem smilsu (posluzivanje, proizvodnja i itd). Muhamed a.s. je prokleo je svakog onog \'ko ima bilo kakve stvari sa alkoholom, pa tako eto i nasu dragu fatu. ma vidi se na njoj da je jadna nacerana da obuce tu haljinu :)
Vidi Fate sto je oci izrogacila, nece uslijediti nastavak. Sto se ne zaposli u Mekdonaldsu, nego u sexy baru? Ali Visocanka je to!! Fato, Fato, Glupaco Glupa. Koga ti levatis???
nek ide trazit posla u teheranu...
gfdg
O moj Boze, koliko takvih i slicnih stvari ima ovdje!
tako i treba...svaka cast Fato jebes im mater krscansku nemoralnu
Nisi ti dzaba Fata tttt...Fataj se ti Bosne mada ce ti se isto desiti da nadjes posao u kakvoj kafancuri ovde al za mnogo manje pare i mnogo gore.Koji ces k.. u kafani trazit poso kad si takog morala(abmoralna) Za tebe je bejbi siter il tako nesto. Osim ako nisi i ovde bila konobarica pa hoces da ih opalis po usima:)
Fato nadam se da ti bolje stoji nego ovoj Amandi jer ces je se nanaosati ako ostanes u Britaniji cak i ako dobijes te pare malo mi je text kontradiktoran dobila otkaz - dala otkaz nista ni s cim nejse nego Fato pokri se pa te nece ni zaposliti!!!!
Naravno muskarci nevole obucene zene,vec razgolicene. Cure,slusajte cure sta misle o tome, ne \"dusebrizne\" mudonje koji vas hoce razgolitit! http://www.youtube.com/watch?v=ndSyeQLR9EU&eurl
Islam zene Islam!