Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bojte se bosanci u bosnu necemo garant
ne piše se svijetla već - svjetla... dokle čitati tekstove nepismenih sa-x novinara :(
Ma ljudi nece ni vanzemaljci u bosnu, kad ovi nas politicari pokradose sve zivo! Oni zeleni ako bi dosli ovdje ovi iz SDA bi odmah regovali zeleni brod to je nase! Nemate dozvolu i odmah nam predajte :P Niko normalan nece u bosnu ;)
Preslusajte MIX...Prejak...od 0:40 xD http://www.youtube.com/watch?v=9ie6tfKntj4
POGLEDAJTE kako jedan Bosanac komunicira sa vanzemaljcima,LEGENDA:))) http://www.youtube.com/watch?v=b3AsGjAeAPI
Ovo su gluposti. Kamo srece da nam \"mali zeleni\" dodju u posjetu.
JAOOO KOJA BUDALASTINA ... HAHA ... pa vazda neka sumnjiva svjetla itd itd ...
The pressman\'s motto: IGNORANCE IS BLESSED! :D
cudi me da nije iznad amerike!
a nije mi jasno sto vanzemaljci vazda idu po americi i tamo negdje?? beze im je to pravo,koliko ih je bilo tamo,a ovdje nikada da se pojave.
vratite nam Elvisa,Haseta,Bruce Leea.......
Ima tu nesto...siguran sam.ima tih vanzemaljaca i medzu nama..eno onaj Tiho Suljic ocigledno je jedan od njih..kako god da ga pogledas kreatura vanzemaljca :-)))
to je svrbska nebeska vojska
HA! šta će mo sad?