Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi priznaju pocinjene zlocine osim srba, pa dje su vam ta MUDA srbi!!!!
Kako misliš Muslimani? Kako to porediš naciju i religiju? Nisu samo muslimani činilu Arminu Republike Bosne i Hercegovine! Ili sad ispada da su svi srbi pravoslavci, pojasni nam to molim te? Onda da vas ne zovemo srbima već pravoslavcima???
krstas daj DOKAZE pizdo samo kenjate o glupostima a dokaza ni za lijeka mrs dzukelo smrdljiva
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
I najokrutniji nacisti su imali humanije načine ubijanja od paljenja žive djece. Izrael, idi u 3PM!
O đizs, kakvi idiotizmi ovdje na klixu.
A ti si glavni od njih !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Malo ste mi jadni s glupostima koje valjate. Kao da je nemoguce da Izraelci ubiju tri svoja tinejdzera (a nije da nisu dokazali da nemaju milosti) i to lijepo podvale Palestincima. Vi koji se busate da ste vrsni poznavaoci historije,malo procitajte koji su uzroci, a koji povodi Drugog svjetskog rata. Vrlo malo je potrebno da povezete situaciju s Poljacima tada i Palestincima sada. Uzdizanje Hitlera u zvijezde i nije bas neka fora. Najbolje od svega je sto postoji konacna Pravda.
ni kriv ni dužan
ni zivotinje im ravne nisu..sta su im jadna djeca kriva,zene,stari.svaku granicu je preslo ovo izivljavanje.sto su im napunili glavu ne znaju ni oni sto ubijaju druge.uvijek bijeda..
ubijaju ih jer im se moze. takvi su cifuti, gori su nego cetnici. hitler je bio jako pametan.
A nisi dpomenuo zidovsku dijecu i to tri tinedzera kojeg su oteli Arapi i ubili....to su prvo oni uradili...budi u potpunosti OBJEKTIVAN
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma neće još dugo ,hilafet je opet uspostavljen , kad se očisti okolo od šija i izraelski pijuna krenuće se lagano na ovu đubrad i potamaniti
Haha, stavili sliku da izgleda što bjelje, mlađe, nevinije, kako bi eto bar na takav način izmuzli koju emociju. :D A zaboravlja se da Palestinci štite ove svoje ubice/kriminalce. Hoćemo slike i od te Izraelske djece koja su ranije ubijena, valjda su i oni ljudi, ne?
izmuzao je tebi neko mozak davno.....retardu
Dusa draga :(
Heil Hitler!.
Bože dragi, kako su im i djeca sada postala zaluđena njihovim glupim idealima pa su već sada u ovim godinama počeli činiti takve zločine. Ovakva politika i mržnja će kazniti i njih i njihove nasljednike.
i nesto simunicu pricate za dom spremni a tu javno velicate hitlera ccc pa da je ovo njemacka svi bi u zatvor.pa imal sta gore od bosnjackog licemjerstva koje se kune u antifasizam a velica hitlera,fuj gamadi jedna.vidi se da su vam dede bile u ustasama i handzar divizijama.pa hitler je mrzio i ubijao i slavene degeni jedni zatucani.
lik hajd ne kenjaj svega ti, ti si originalni licemjer na klixu
ti ces mi rec smradu jedan licemjerni,nekoliko si puta na klixu pokazao svoj licemjerje.a evo i sad,cim bosnjo nesto krivo napravi ti to ne osudjujes a kad neko drugi to isto uradi onda si prvi da kritikujes i osudjujes.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da Bog sacuva...ovo je nesto,nesto sto se ne moze nazvati zivotom..
hehehe...to si samo rekao,a nisi uradio..?
ostavi ti bogu da ti čuva recimo 1000KM.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo da ovim ustasko-cetnickim placenicima ovdje na klixu pozelim dugu i tesku smrt, a na onom svijetu jos goru patnju...
Bolestan si jarane...bas bolestannn...ali ne brini,ima i kod njih bolesnih likova kao sto di ti....zali sperme koja vas napravi tako bolesne...bolje da su vase babe ili ocevi izdrkali
Koja su to Djubrad!!
Ljudi pričajte šta hoćete protiv HITLERA ali nije ih bezveze palio !
eto nek ti je hitler bio dobar.sigurno ti je dedo bio u handzar diviziji pa ga tako hvalis
kretenu da nije hitlera ,kolko bi sad jevreja palilo muslimane ??
zna se ko moze ubijati djecu i to slaviti,Bog ih ubio
sta je gringo pokusavas biti duhovit a,poserem ti se mami usta kad te rodi retardirana
Vi što pišete da želite povratak hitlera da se sjetite da on nije volio ni SLAVENE pa se malo edukujte prije nego gluposti počnete pisati.
martaa :D džaba trošiš energiju, ovo ti je sve raja primitivna, ograničena, narod ko narod, potrošna roba ...
Ma kome ti pricas....znad da smi mi Bosanci proglaseni NAJGLUPLJIM NARODOM u Evropi...Albanci su odmah uz nas....pa pogledaj samo komentare DEBILNE i na koje. Su stepenu inteligencije....sramota me reci da sam iz Bosne....