Tabloid tvrdi da Jobs ima rak
0
Osnivaču Applea ostalo još šest sedmica života?
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Tomo pa otišla raja u D Bejzment, veceras ce se nadoknadit propusteno
Aj ba pusti suplju, nego nam recite, sto se sinoc nije pucalo!? Pa kakav smo to grad postali?
koja grozna vijest? pa svi znaju da je g. jobs bolestan i umjesto da mu zele dobro ovi lesinari predvidjaju njegovo preseljenje...uzas - zelim mu brzo ozdravljenje, a sax bi trebao malo promisliti prije nego prenosi vijesti s national enquirer-a - come on, to je americka verzija avaz expresa - katastrofa - k\'o to jos prenosi?
Neka nazove Emira Zlatara da mu sredi termin kod Turabija
Svi novi mob i comps se porede sa Jabukom,sto znaci samo jedno,dok Apple egzistira No.1 je zauzeto !
Stive nemoj jos umrijeti, taman smo na putu da te potucemo
dobro jutro sa-x.... ovaj covjek boluje vec dvije godine od raka... leci se na klinici u bazelu-svicarska. i prosle godine su govorili da je na samrti, ali pa zivi. sefu aple-a zelim brzo ozdravljenje. ps: bitno je da nam prenesete sta je seka aleksic juce jela, koje gadje ce sutra severina obuci...., a sto je jedan od najvecih inovatora danasnjice bolestan vec dvije godine to nije toliko ni bitno ni ekskluzivno.
apple je smece.
sa obzirom kako se danasnji sarajevski tinejdzeri vole medjusobno pokalasat, a ponekad se izgleda i nedozvoljne stvari konzumiraju, nekima od njih je mozda ostalo i manje od ovih 6 sedmica
six weeks only ? that sucks man
:(
jel mi moze ko reci sta ovo znaci??? \"Možda je bolji pokazatelj toga kako se Jobs osjeća činjenica da bi se on, Mark Zuckerber, osnivač Facebooka, izvršni direktor Googlea Eric Schmidt i još nekoliko vodećih ljudi iz svijeta tehnologije danas trebalo sastati sa predsjednikom SAD-a, Barackom Obamom, u Californiji.\" nekontam kakav pokazatelj ima veze sa facebookom ili google-om?
pravo je ofalio izmedju prezentacija OSX 10.5 i 10.6 , al u zadnjih dva mjeseca je propo ko kauč. steta bi bilo da ode , al haj nek je po redu
Nek se sprema.............
Propo ko Ismeta Dervoz