Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa reko sam ja da ovi oce interviju a ve lupili po minusima ... eto
a snimali oni u ratnoj zoni, a nikog ništa nisu pitali ... pa to se zove hapšenje, a ne otmica
lijepi strah terorista iz pkk-a ;)
PIŠAM vam se na portal.... Svaki dan pisete o Turskom merhametu, a gdje ste bili kad je Turska privela novinare Vice-a, tada vas nigdje nije bilo.... Zašto niste nikada napisali o cenzuri FB-a, YT-a i Twitera u Turskoj kad su bili parlamentarni izbori.... #Nazad_u_Tursku!
@etludoa o turskom merhametu i teroristima pkk ... turkofilski portal definitvno
@etludoa O cemu ti pricas!? Kakve mi imamo veze sa Rusijom i Kinom, zalim onog tko zeli da i imamo ikakve veze sa njima... Ja smo komentiram "trend" forsiranje nekog "imiđa" Turske na našim portalima... Moža neki sebe smatraju Turskom zaovstavšinom, ali ne kontam zašto se to svima servira, a da nepricam da nam guranje među Turke i Arape može samo naštetiti.... #Sunce_izlazi_na_Zapadu_DEBILI!
mašallah, oslobodiše hi brže nego što hi zatvoriše :)
pkk nisu teroristi.isil su teroristi.doduse kako kome.