Stapanje s okolinom kao taktika
0
Osama bin Laden tajne skrivanja učio i od Karadžića
Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma daj ba ne.serite majke vam... posjecujem sarajevo-x dnevno 20 puta al stvarno znate usr.at sa clancima i tekstovima. U naslovu piše: \"Osama bin Laden tajne skrivanja učio i od Karadžića\" a u tekstu: \"...a vrlo vjerovatno je tajne i tehnike skrivanja učio i od Radovana Karadžića\", pa je li ili nije učio od karadžića?
Ahahahaha, pa ovi umjesto da se primire sa ovim idiotarijama oko bin Ladena oni nastavljaju. Zar ljude zaista smatraju tolikim degenima?
Bin MLaden je takodje pio urin (pishaku), po uzoru na svog ucitelja Dabu.
OSAMA IS A LIVE OSAMA IS A LIVE OSAMA IS A LIVE
ucioi od mene, duzan sam sekiju fesliju nije me vidio ima 2 godine :D
Svaka čast piscu ove gluposti. Veću glupost ja nisam pročitao čitave ove godine. Eto ti ( pisac ) znaš kakve je tehnike skrivanja koristio Osama i na osnovu čega su ga otkrile američke obavještajne službe. Ma ne zatupljuj nas glupostima. Dovoljna nam je muka ovo što se zbiva u državi pa još moramo čitati tvoje gluposti. Sram te bilo!
iritirajuča masa u objetu.kolonija u objektu pri nautičkoj milji. određivanje pri nivou ka toponimusima.pentagon u nautici. što je otpor veči inercija\' je izraženija. stvaranje predrasuda u meni sferi zločinca je iznad svakog razuma.laičke zavjere , masonske lože. alergija je širi pojam.karađič je u tehničkom mandatu dabičeve optike pri prizmi naočala.bin,l.pitanje vremena u pakistanskim kanjonima ili eho topvnjače u pučini milje.predrasuda je krivično djelo u zločinu koji dominira.
krajiski rambo vs PREDATOR /watch?v=FAz08cgVgT0
s\'o je najgore, niko vam ne vjeruje ba.... ;)
Odjednom niko vise ne spominje Libiju ...
Sisite nesto pametnije!
Ja znam gdje je moj ujko :)
ja glupog teksta ocam...cuj on ucio tajne sakrivanja od crnodjica, ma ja sigurno su bili u kontaktu pa mu je raso reko kako to treba da odradi. stvarno sramota je ko se danas sve bavi \"novinarstvom\" ako se ovo tako moze nazvati
Englez gl.upane poznat si po svojim gl.upostima evo kako svet gleda na al-qaidu u vezi bosnjaka!Samo istina. Nijedan ozbiljniji tero.ristički nap.ad u svetu u proteklih desetak godina nije izveden bez učešća osoba koje su na određen način povezane sa BiH, tvrdi već godinama dobar deo ovdašnjih eksperata za tero.rizam. Kada govore o povezanosti ekstremista koji su boravili u BiH sa tim tero.rističkim uda.rima, stručnjaci uglavnom ukazuju na njihovo učešće u nap.adu na Svetski trgovinski centar u Njujorku, 11. septembra 2001. godine. \"Vesti\" poseduju dokument koji nedvosmisleno dokazuje da je Kalid Šeik Muhamed, glavni organizator tero.rističkog nap.ada na Njujork i nekadašnji drugi čovek Al Kaide, koji je danas u zatvoru Gvantanamo na Kubi, boravio u BiH od 25. septembra 1995. godine do nepoznatog datuma.
Ovo bi kao Karadžić trebao biti uzor Bin Ladenu???????? A tko je uzor Amerima i njihovim lažima???????
sarajevo-x vi ste obicni moroni! POREDITE KARADZICA SA OSAMOM SVAKA CAST!
Pronadjen mobitel i neprocitana poruka koja glasi: Ko se nije sakrio magarac bio! Ratko Mladic