Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čim tebi ne valja mora da je dobro,bo te Dodik
Ovaj ko i dodik dok ga ne izbace nece se smirit
bagra fasisticka jaro moj
pa sta je problem ako ti se ne svidja ti fino izadji iz te unije i svi sretni
nek prestanu izazivati ratove i nema migracija...
HungarExit 2025
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poludjeli vepar.
Ovom vlaskom krmetu su samo pare iz EU prihvatljive
Ko je pozvao migrante da ilegalno dodju, neka ih taj i primi, a neka ih ne uvaljuje drugima, koji ih ne zele! Treba u zemljama odakle dolaze migranti otvoriti kancelarije, pa neka podnesu molbe, daju sve relevantne podatke o sebi, pa kome trebaju neka ih prihvati.
Primiti ih ugovorom na 2 do 3 godine, pa ako zadovoljavaju onda OK, ugovor se produzuje, a ako ne, onda kuci. Nije poznato da mnogi, cak i Njemci, napustaju Njemacku, pa odlaze da zive cak i u Madjarsku, zbog ovakve nakaradne politike.
Azijati I Afrikanci će vladati Zapadnom jEvropom
Najbolje da izadjete iz EU.
Orban nije loš! Njemacki sistem je propo 47 % kriminalaca nema njemacki pasoš a cine samo 15% stv. a i znamo ko su ost. Sa njemackim pasošom. Migranti sa njemackim pasošom se smatraju kao njemci dje to ima. Merkel je sama rekle: multikulti je propa ali morala rad zelene bolestne ideologije popustit! Njemacka je zlo od drzave
Nosilac ordena shumske na ogrlici dame I gospodo!!!! Samo nako kaem....
Stvarnost nije fer šta su im oduzeli Trianonskim ugovorom. Rvatska i Vojvodina su Mađarska.
Izađeš ljudino iz EU ako ti ne paše
Mađari o migracijama?odakle ste vi došli u panonsku niziju?
Niko ne zna. Jezik im nije evropski, ti je sigurno.
Ko je kriv europejcima što izumiru i nestaju kao snijeg u proljeće, neko mora naseliti evropu neće valjda gasiti fabrike i firme a u Africi i Aziji ih ima previše, višak dolazi u EU.
to si u pravu ..hoce da vodaju pse i macke umjesto djece po ulicama..
Migracije se događaju, htjeli mi ili ne. Ako ne legalne, onda ilegalne. Zato je najbolje unaprijed sve legitimirati, da se zna tko ulazi i kamo. Mađarski problem jest da bi oni pare, a ne bi prstom makli. E sad ide princip, ako nećeš ti, onda ćemo usmjeriti pare tamo gdje treba. A neka proba pokrenuti proces izlaska iz EU, pa neka vidi što njegovi građani o tome misle... jbga
Napusti Orbane EU, sta ce ti to u zivotu, nedaj da te maltretiraju....... aaaaa neces, volis EU fondove i Eure od drugih vrijednih ćutljivih i EU zemalja. Lajavci samo laju.
Nevjerojatno je da većina komentara podržava te tzv migracije i pored činjenice da smo očevidci kakve je sve probleme,terore, pljačke pa čak i više ubistva napravila ta bagra i marva po BiH zadnjih godina.
A Šta su tek uradili ovi brižni susjedi SRBI i RVATI. Što nas na pravdi boga napadoše. Glume i danas , A pobili djece po BOSNI kijamet. MISLE da smo mi plitke pameti.Pa cemo im to zaboravit.
nevjerojatno da vecina Hrvata podrzava migrante iz Nepala i dr.zemalja bitno je samo da nisu muslimani ..jell?
Ne mogu zamislit kako smrdi kad ovaj obran prne
Smrdi k'o Dodiku iu usta