Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svijet je, nažalost zreo za reset na fabričke postavke. Dva pajaca treba da odlučuju o sudbini Evrope i Svijeta.
Tacno se vidi potpis KGB-a guranjem ova dva mentola. Svaka cast ruskim nacistima, znaju sta rade.
Fašisti se drže zajedno bez obzira na ljudske i materijalne gubitke. Za to vrijeme " slobodni svijet" ostaviće Ukrajinu da umre jer mu se ne isplati da je pomaže, skupa jaja kojih u Rusiji nema . Zapad ce biti prvo društvo koje je umrlo zato što mu se nije isplatilo da živi.
Idemo Trump lagano do pobijede!!! Ko hoće Bidena nrka ga dovede kući, Trump je u više navrata išao pregovarati sa Putinom dok ovaj ne smije preko telefona.
Samo totalna budala moze podrzavati senilnog Bidena
Vladimirov pulin
Dok pametniji popuštaju, svijetom sve više i više vladaju budale. Svako nam dobro, stanovnici planete. Nahebali smo, sa ovakvima i njima sličnim.
Madjari hoce jeftini plin, ali isto tako zele pogodnosti iz EU- e to ne moze zajedno. Gledam danas, madjarski pasos je 7-i po jacini na svijetu, jer je ta zemlja dio EU- fino ti Orbane objasni svojim ljudima da zelis da se guzvate sa Rusima na dnu liste, pa da vidis sta ce ti reci... Lijepo je uzvikivati parole, ali sve ima svoju cijenu... A Trump ne moze biti izabran u SAD-u, jer su oni to jednom dozvolili i umalo je izbio gradjanski rat,..
Nije mir nikad bio na svijetu, samo sad ima gomila nuklearki koje če biti pobacane, da ne bude da su džaba pravljene
Neka je sramota EU , umjesto da zavrnu ventile orbanu i kraj priče.
A jeli nije mir ?
Demokrate svjesno puštaju Trumpa da pobijedi...dementni Joe neće dobiti ni 40 % glasova..samo ne znamo kakvu igru igraju...Svijet je več u haosu a dogodine će biti u još većem...vruć krompir biće u Trumpovim rukama....
Tramp, Orban, Vikders, Fico, Putin, Dodik, Mikanović,Janša - toliko luđaka na jednom mjestu - potrebni i dovoljni uslovi za Treći (ne entitet) sv. rat.
zasto se prenesu izjave tog putinovog pakasa? sta se pitaju Madjari? Zamisli sta su kad je Bosna se osamostalila od tog pasaluka hahahahaahaaa
Zna se koja grupica upravlja svim zlom u cijelom svijetu, samo ih niko ne smije kritizirati.