Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ... da \"imam para\" , svakoj zemlji bi kupio po jednu i zavladao bi mir . Dosta je Qrcen.a po tudjim avlijama ...
smjesne izjave na račun irana. to da se skrene pažnja sa američki protesta i nezadovoljnog i gladnog naroda amerike. aevropa skreće pozornost sa svojih problema. pa sta ako iran ima nuklearnu elektranu. nama ga optuzuju da pravi bombu. sutra će i mene uptuziti da sam silovatelj jer imam (k....)
Živio Izrael! http://www.youtube.com/watch?v=HQlRrrReua0
M.RSSS CI.FU:TSKO PS.ETO ! POT.OMKU SVI.NJA I MAJ:M.UNA ! DA V.AS A.MERI NE D.OLME DO.LARIMA I ORUZ.JEM POCR.KALI BISTE O.D GLA.DI I JEL.I B.ISTE PIJESA.K IZ PU.STINJE N.EGEV !
Naprijed Izrael! http://www.youtube.com/watch?v=alTUTONS5-U
Pocelo je pocelo, odbrojavanje i pripremanje svijetske javnosti za sljedecu agresiju. Nece biti dobro nikome ako se usude ponoviti Iracki scenario
jest kad bi smjeli ameri sto nisu onda sta ucinili dok je bio njihov kvisling sah reza ostavili su svog saveznika na cjedilu, i dosao rezim mula, nij eu pitanju rezim u perziji (ne volim zvati iran jer to je naziv koji je uveo winston churchil) perzija nekoc mocna imperija vraca se na velika vrata, ono sto ameri ne mogu da shvate da perzijanci su npr nacija nemaju plemena, kao oni glupi arapi dakle tu bi polomili zube debelo perzijanci imaju drzavnu tradiciju unatrag hiljadama godina perzijancisu borben narod nisu kukavice kao arapi, ja mislim da arapi postoje samo da se srbi ne bi osjecali usamljeno kao kukavice :D
To Iran sigurno ima nuklearno naoruzanje kao i Irak sto je imao. kr.stako-fas.isticke zemlje traze samo izgovor da bi ponovo pocele sijati smrt i rusiti tudje domove, traze izgovor kako bi mogli unistavati jedan narod, kako bi mogli silovati, klati, krs,taskim fas,sistima nikad nije dovoljno krvi i tudje patnje.
http://www.youtube.com/watch?v=lIGOWFS7euw marg bar Amrika ! marg bar Israil ! smrt Americi ..smrt Izraelu !
Ha neka testira na \"izraelu\". Rokaj g.o.v.n.a. cionisticka.
saudijci im uredno lizu suppak i dokle god tako traje bit ce najveci americki i izraelski saveznici ....
koliko im samo drzava treba, sad su krenuli na Iran pa kad zavrse sa njim ko zna ko je na redu, mozda S.Arabia
Haj j,eb,a,t Amerikance ali iskreno kome vise vjerujete Japancima , Nijemcima i jos pokojim normalnim drzavama ili Iranu kojeg i njegovi susjedi muslimani mrze.
O.BA.M.A. SA SVOJIM FA.SIS.TI.CKIM SATELITIMA NEMA GDJE DA RATUJE TREBA SAD NA IRAN. SADA TREBA KVISLING SELMO DA MU PONUDI POMOC
Warning to Iran: You live in a glasshouse and USA throw more than stones! :)