Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obami nije potrebna podrska Americkog naroda. Dovoljna je ona od Jevrejskih lobista
Pa, ne može više majstore,....nisi Tito ! : )))
Pravo je zabrinut pogotovo ako se uzme u obzir da ne može dobiti treći mandat
Ko da je bitno. Odobamo je i on svoje.
Svakako se nece kandidirati za treci mandat, pa sad da Treci svjetski rat zapocne, to ga ne zanima previse. Jedino oni ispod njega u Demokratskoj stranci mogu ocekivati poraz. Otici ce u penziju a onda ce pisati memoare. A onda ce doci Republikanci, a samim tim Amerika ce se vratiti u Bushovo doba. Drugim rijecima: Sjase Kurta uzjase Murta :D
Nelson Mandela je jos veci u mojim ocima postao,kako nije primio ovog .....kako ga Gadafi ono nazva........uglavnom.......sad ce iftar. Obama kakav ti Hussein.