Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@joojjj!! Kad vec hoces da budes neki lektor ovdje,onda bar pokusaj da to radis kako treba i prelistaj malo pravopis... Nije ni Virdjinija nego Virdžinija..
Dragi moj - nije Ohijo - nego Ohajo!!!!!!! Nije Virginija, jadi moji - nego je Virdjinija!! Stvarno ste uzas !!
SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA
haha... furaju se kao neka najsuperiornija i najjaca nacija...a najveca bruka na svijetu.. elektro mreza im je stara najmanje sto godina...drvene bandere i to sa kvrgama ,neobradjene ... vjerujem da imaju najlosije banmdere na svijetu i prava su sramota... svaki puta kad kisa pada nestane struje ...ma...bruka
žao mi konja...
haj prestanite s pricom primitivni majmuni. nije vam ovo doba kad su ljude plasili razjarenim bogovima
Skandalozno. Na šta će sad grijati hamburgere? AmeriCo, uz vas smo :D
Zemlja uzvraca odarac, to sto im se desava kao i cunami sto je bio u Japanu, to je nista nasuprot onome sto se desava u svemiru, u svemiru vlada ogromna energija i sila koja npr. zvijezda kada umre i explodira, pali sva nebeska tijela pored sebe, pa zamislite kada bi nase sunce explodiralo, raznijeli bi cijeli suncev sistem ;). Protiv Gospodara, niko nemoze, ili ce te biti pokoreni kao prijasnji narodi sto su se oholili ili vam preostaje da padnete na sedjdu i zahvalite se na svim blagodatima sto vam je podari i da Ga velicate. Druga opcija je bolja jer vam to donosi nezamislivu nagradu, vecu nego cijeli svemir ;). Covjek je stvorenje, sam je stvoren a on sam nemoze nista da stvori, sve sto napravi je napravio pomocu onoga sto je Bog stvorio. Covjek ni svojim tijelom ne upravlja, on tijelo svoje samo koristi a tijelom upravlja Onaj koji ga je i stvorio. Cemu se onda oholite i mislite da ste vi \'\'bogovi\'\'?
I dalje vi hvalite svoju ameriku i dalje je uzdizite iznad, a možete vi i dalje paliti svetu knjigu Kur\'an, ovo su vam sitne opomene dragi narode Amerike...