Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi ti cifre; 200 000 ljudi. 200 000 zdravih i vojno sposobnih. Haloooo baaa... 200 000! I ja sad nešto da protestujem.. nešto fol kolu i McDonald's da bojkotujem! Ma mrs tamo sve u pm
Nisam nikakav nacionalista ,ali ovo sto Izraelci rade uz pomoc nekih zemalja je van ljudske pameti, i rekao bi : oni treba da nestanu !
A šta treba da rade...ako su došli na molitvu,a znaju kakve su rigorozne kontrole, čemu praviti sranje! Da ih nisu pustili, onda bi bilo ugnjetavaju ih, ovo ono....
Jevreji su i u rimskom carstvu zivjeli u podrumima kao najgori stalez drustva. Nikad oni nisu imali mjesta u normalnop drustvu dok nisu izmisliti kapitalizam. Kapitalizmu dolazi kraj, tako da ce i njima.
I taj Izrael je nastao na otetoj zemlji. Čuj, marva sama za sebe kaže da su ''odabran narod''? Jesu, biće upamćeni u istoriji covječanstva kao narod koji od svog postanka laže, obmanjuje, kamatari, vara, manipuliše, danas ubija dijecu i žene bez trunke savjesti, ubijaju hiljade ljudi, sijeku zasade malina, maltretiraju i ponižavaju starosjedeoce...ima li išta da ta bagra radi u intetesu čovječanstva osim da proda tuđu robu i uzme kamatu?
Pa i Kur'an kaže da su židovi bili odabrani narod, dok ih Allah nije prokleo zbog svega što su radili.
Zamisli da ova sila ima u rukama...
Nemojte griješiti, na videu je plava džamija, nažalost mnogi je mijenjaju sa Al Aksom
Izraelska vojska koristi umjetnu inteligenciju kako bi pomogla u odabiru ciljeva bombardovanja u Gazi, žrtvujući preciznost u korist brzine. I paf!!! AI ih zeznula što je pomiješala prezimena rođaka i 90% ciljeva nevini civili. Užas.
Izraelska vojska koristi iskonski bolestan um. Pustimo se opravdavanja nekakvom AI.
Nema boga osim Allaha i Muhamed alejhi selam je njegov rob i poslanik
amin
Neka boga osim Allaha i Muhamed alejhi selam je njegov rob i poslanik