Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno nekad najljepsi grad bliskog istoka je danas rusevina... Zalosno, sta su sami sebi spremni uraditi u Sriji... Bas kao i nas ludi narod tokom 90ih...
Sve je to tako moralo da bude. Nema sad "Da smo ovo, da smo ono". Tako ti je to. Ljudi zgrabe vlast i neće da puste. Sve pod parolom "Ako neću ja, neće niko". Isto je bilo i ovdje. Da nije krv pala, sve bi bilo drugačije, al šta ćeš sad.
sto bi reko drug platon samo su mrtvi docekali kraj rata
Jedna dobijena ili izgubljena bitka, ne znači da je završen rat. Pričajte vi šta hoćete ja sam protiv Assad-a...
"Pobunjenici su također detonirali auto bombe u stambenim četvrtima, ubijajući na desetke ljudi." Ovo Anadolija ne bi javila! Teroristička stoka sjeme im se zatrlo, oslobodit će Asad Siriju i u njoj više neće biti mjesta ni za jednog selefiju terorista, islamističkog ubojicu, dobit će trajno prebivalište pod sirijskom zemljom, inšallah!
auu sto smo nervozni :) neka bobi, smiri , smiri..evo kost, glodji malo :))
Evo i tebi malo duševne hrane, pa glođi. Na! http://www.putvjernika.com/foto/najljepsi-osmjesi-sirijskih-sehida.html
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Homs je oslobođen ! Asadove snage su preuzele potpunu kontrolu nad Homsom, nakon što su teroristi kukavički položili oružje. Nit junaka nit vojnika. !!! Naprijed predsjedniče Asade, podržavaju te građani Bosne i Hercegovine !
pa onda nabrojis poimenice : ))
Sizif, Omer Keskin, Gentleman 1, Tuzlak.....nema nam kraja...!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)