Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je onaj sto su ga tri-cetri puta ubili do sad... :D
"Jevreji, kršćani, ateisti, šiiti i otpadnici od vjere, kao i cijeli svijet nevjernika" Kad daš izjavu u kojoj cijeli svijet stavljaš naspram šačice koju čine par hiljada ludaka, ekstremista, nejabača i ex narkomana dokazujes tom istom izjavom koliko si u pravu Da Bog da vas pobili sve
a ote mi rijec iz usta... ko macka. ima 9 zivota
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cijeli svijet ne valja, samo oni dobri. Bilo je ovakvih u povijesti još, koji su milione odveli u smrt.
Njegovo pravo ime je Simon Elliot i on je jevrej! ISIS znaci: "Israeli Secret Intelligence Service"! Ne padajte na propagandu.
zidovski ubaceni operativac, svoje je odradio.
žive od šverca nafte, droge i onog što im saveznici, zlonamjerni prema islamu, pošalju.musliman koji razmišlja svojom glavom takve ne može podržavati.
nece bosanski tokmak da se zapita kakva je to "Allahova" vojska koju podrzava Amerika,Rusija, Izrael ili bilo koja neislamska drzava ili uređenje.To veze sa pamecu nema.Zao mi Vas je koji to podrzavate, zao na neki nacin u smislu sto znam da to cinite iz neznanja i iz zablude, ne znate ni čitati ni pisati i sve vam neko servira i ni o čemu ne možete sami da razmislite.
ima i u bosni znatan broj onih koji misle da to tako treba. potvrda tome su i odlasci tamo u rat. oni ce postojati dokle velikim silama koje zamucuju treba da oni postoje, to nema veze sa Allahom osim u dijelu da neki sebi podrzavajuci ove zlocince dođu tobe iz neznanja ili sebi pripreme veliku patnju.
Možda ne misli na isi Mosul ;)
to sto vi radite nije Bozija rijec i hvala Bogu pa nije.Uopste nije vazno ko si ti, radikalna budala, placenik neciji, ili oboje, boli cinjenica sto ima dosta onih koji vjeruju da to tako treba kako vi radite. ima takvih i u bosni i ne znaju sta slijede. sa koljacima, silovateljima, silnicima ne bih bio u drustvu.
Seseljov radikal.
haram je to
ovom fali daska u glavi pa se zamoto
Poturice kukavičke, vodi se majka svih bitaka za istinski i pravi islam, a vi drkate na tastaturi. Idemoooooo, juriš na Mosul...
https://www.youtube.com/watch?v=L2xclYRmTac
he.bi mater svoju vise ti pecinski cijin manipulatoru
POTURICE SU UZ TEBE!!!
nisam znao da ste uz isil. no ako je istina da su divljaci, onda se i ne cudim
I Hitler je bio uvjeren u odbranu Berlina... sve fanatici jbte
pet hiljada smradova od isila na trihiljade kilometara fronta im pravi problem.. pa bolje da se sami ubijete da vas isilovci ne biju.