Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
putko akcija sa attomskom.
vrlo moguce...sta da ne. Vjerujem i za napad u Egiptu da nisu domaci pocinili. niko ne zna odakle dolaze i ko salje te teroriste samoubice, zasto ne cia ili mossad???!
Saznajemo i to da je sigurnost aerodroma Domodedovo povjerena istoj onoj izraelskoj kompaniji koja je obezbjeđivala aerodrome u USA u vrijeme \'Operacije Reichstag\' iliti 9/11. Stay tuned for more.
VIDI TI VLAHADIJE STO JE SE UOBRAZILA, I STA SVE NE PISE.. HASLI K\'O DA VI VEC NE CINITE MAXSIMALNO DA BI UNISTILI ISLAM? NO.. MI SMO TU IMATE LI JOS KOJI ADUT? KURVINI SINOVI!
mozda bi ruski nazadnjaci imali malo manje teroristickih napada kad bi stitili svoje etnicke manjine,
Mama ti je karavlah..
kakva smo mi rusi pravoslavci gammad nije nikakvo čudo šta nam se dešava, ne možemo sravniti celi grad Grozni sa zemljom, u.b.iti desetine hiljada civila, silovati čečenske žene i curice, terorisati zarobljenike u logorima kgb-ovskim metodama i onda očekivati da će nas ti čečeni zasuti cvećem !!! šta smo poželi to ćemo i žeti...stidim se što pripadam srpskom narodu koji uvek staje uz zločince, krv.oloke, i masovne u.b.ic.e..stidim se što sam pravoslavac...
nap..uši se ku.rči.ne karavlašino...
s putinom se bogami nije za.ebavat
tko god podržava čečene i teroriste je umobolan. baš bi volio vidjet šta bi rekli da je neko vaš poginuo u ovom ili nekom sličnom terorističkom napadu.
samo udri po go.oo.vn.nima VLJADIMIRE, tvoja pravoslavna braća su uz tebe
Sravnite Saudijsku arabiju sa zemljom i pobijedicete terorizam.
A jos u prtljazniku eksplozija,gdje su detektori razna danasnja tehnika???
Braco Rusi,osvetite se,ne sme niko da dize ruke na Pravoslavlje vise.
Veoma lahko je saznati ko je to uradio! Poredati ljude jednog do drugog i izdati naredbu : ČUNE NA PREGLED!!!
Upravo nam stižu izvještaji da su, po ko zna koji put, Rusi izvršili masakr sopstvenih građana da bi opravdali regrutiranje i slanje mlađahnih Rusa u Čečeniju, u nove krvave pljačkaško-siledžijske pohode. Stay tuned.