Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
milina! taman se spremis da umres a oni ti odgode agoniju za koji dan i ajmo ponovo spremanje za smrt, ma milina, ja bi je do stola doveo i spojio je na sve i u zadnji cas bi joj odgodio pa tako jos koji put je prepast prije nego sto umre, e to bi bila pravda
Stvar je u tome da puno manje žena čini krivična djela, pogotovo ona koja se kažnjavaju smtrnom kaznom, te samim time dolazi do nesrazmjera. Jasno je i tebi samom da to nema nikakve veze sa ravnopravnošću ili ''gledanjem kroz prste'' nekome. Ko počini zločin, sudi mu se i to je to.
KOMENTETORE, OVO JE SMRTNA KAZNA ZA UBOJSTVO I TO JE RAZLICITO NEGO KAD SE U ISLAMSKUIM ZEMLJAMA IZVRSAVA SMRTNA KAZNA ZA POLITICKE PROTIVNIKE. I TREBA SMRTNA KAZNA DA BUDE ZA UBOJSTVO.
Izvrši se smrtna recimo u Iraku: cijeli se svijet digne na noge "divljaci, vaki, naki, ljudska prava....", izvrši se smrtna u Americi: "shit happens". Ovaj svijet je u takvom sj.ebanom stanju, da me čudi kako nas svaki dan ne udara 8.0
kimberly, hebala si jeza u ledja! dohakase ti bijeli!
"Smrtne kazne nad ženama rijetko se izvršavaju u SAD"... a gdje je sad spolna ravnopravnost?