Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima cojk sad najljepse dvoriste u mahali
Da nema kakvih korijena iz Bosne, ovo mi lici na inat bosanski xD
Jos sad da mu i poribe ovaj kanal, moci ce covjek s balkona zabacit dubinku :))
ZELENO OSTRVO-PRKOSA!
cija kuca sad vise vrijedi. doktorova kome je cigo komsija il cigina kome je doktor komsija? :)
...podsjeća na pixarov UP...samo još gomila balona i to je to...
sve to uradio samo da bi na kluxu izašao.
heh ovo ona taktika ako neces milom hoces silom, ma nedaj svoje pa makar...
Boli ga ku#ac
Svaka cast...dokaz da se obicni covjek moze da bori protiv ovih gladnih milionera pa im malo covjeku ovako uradit je nesto najgore i nehumanije.
Lijep pogled XD
Naslikaj Mao Ce Tung-a na fasadi pa nek se usude je srušiti.
Ej Zhuang, ko jebe komsije, ja bi njima ukopo okoli njihovi kuca pjesadijske mine, pa da vidim kome je jebenije, tebi iaci i zakoraciti u jarak ili njima kaboooooooooooooooooooooom...................................................................................................., da vidis onad komsije, bili bi meksi od mehlema :)
Bolje je i ovo, nego da si okružen tramvajima !