Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E to se zove lizanje supka
@JaCuuZ ma sipak nije posle onakvih izjava
Pa ako su tamo avionu koalicije protiv ISIL-a, a i ako je Rusija stava da se bori protiv ISIL-a onda zasto ne bi svi zajedno. Mada, mocan ovaj ISIL, tolika sila protiv njih a nista!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
balije i cetnici na aparatima
a ujke?
@KSAhunter ta ce oni
Oćekivo sa da bivši babo izda al ovoliko stvarno nisam. Ustupa državu četničkoj i dušmanskoj vojsci! Teško našoj Bosni ako nas bude pomago i branijo.
bolje ti je da se skolujes posto si nepismen , kakve cetnici pa ti ne znas od kuda su cetnici iz crne gore gdje ljetujes svake godine
Ssada ide izjava sa zapada, veoma, vrlo, nenormalno smo zabrinuti za sigurnost građana Turske.
Turska ce sada sve uciniti da popravi ono na sta su je nagovorili amerikanci + koalicija i onda je ostavili samu. To je stara taktika amerikanaca. Na sva zvona pricaju i prijete i na kraju jedno veliko nista od Amerike. To se vidjelo na Siriji i Ukrajini. Turci su jos pametni pa spasavaju sta se spasiti moze.
lakše se utalit s Rusima
kad EU nece primiti tursku, turska ode rusima, kinezima, albancima irancima, svima njima a njih uvijek masala ima, nisu zapada gladni a dobro su uhodani.
tpliko o jedinstvenosti nato pakta ... u koji srljamo isto kao u eu
poceli se bas lizat, vjerovatno kontaju da ce trump pobijediti na izborima
Ruski pilot je bio kolateralna šteta kao što se to u svijetu dešava svaki dan. Sve IDIL-ove žrtve su kolateral nerazumne politike VELIKIH SILA.
da je bilo pameti kod rusa, zajdnickim snagama bi mnogo toga dobroga mogli uraditi, da je bilo pameti kod malog sirijca diktatura bi se bez icije pomoci mogla smaknuti, da je bilo...
Strucnjak taj "diktator" predstavlja legitimnu vlast, smakni ti svog Bakira koji unistava drzavu dvadeset godina.
@mariijuana legitiman a trenutno ima preko 11 miliona raseljenih, od kojih je vrijednija njegova stolica.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
... a sta ce TATA rec´????
Cim tajo cuje za ovo Turci ce povuci izjavu...pa to je SAD baza a ne Turska.
Hahaha... Jedna NATO baza, jedna ruska... Sve u Turskoj... Fali samo da još jednu ustupe IS-u.
Turci se pokunjili pred Rusijom, a bosnje ne vjeruju da svjetska sila kao Turska moze pokleknuti pred ruskim djikanima.. Pas mater cetnicku