Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vjeruje da je ovaj covjek kretor 11/9 nek mi opali minus... Prosto da ne povjerujes u sta je vecina populacije slijepo vjerovala tih godina.
Vidi kreveta gdje je spavao samo..
Ni ja vala ne vjerujem, ali sve ce izaci na vidjelo kad tad'..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
obicna figura koja je posluzila americko-jevrejskoj zajednici za napada na veliki broj drzava koje su izuzetno bogate naftom
Naravno !
Ne mogu se cudom nacuditi da ima neko na KLIXU a da je skuzio pravu istinu!! ZAISTA POZITIVNO CUDNO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Snimljene u Afganistanu al' u K U R C U, snimljene u Hollywood-u buraz moj!
Pa lik Bin Ladena nepostoji izmisljen lik bog se pito ko je ovaj covjek na slici i gdje je sada imate na netu sve mozete naci kako skoro ni na jednoj slici nije isti
sve to sto pisete u knjigama kod muslimana to sve ima svaki musliman zna da nevijernik ubija narod samo zato sto ne vijeruje u boga a da vijeruje sigurno nebi to radio i remetio mir na zenlji stotinama godina a ko je bio Osama biladin on je bijo obicni covijek kao i svi drugi muslimani to mozete potraziti i vidce te preko interneta citajuci njegovu biografiju koju je on ostavio iza sebe i sto su mnogi vijernici i nevijernici procitali i znaju da je on ostavio poruku i rekao da ce te vi postati muslimani svi htjeli ili ne to vas ocekuje a kada i zasto to vam je vrlo lak odgovor mi ovde nismo stvoreni da ponizujemo jedni druge radi papirnog novca koji covijek stvara ili zato sto si ti ili neko drugi bolestan ili lud ili slije svaki covijek je rodzen sa nekim manama nema covijeka da kaze ja sam kao dijamant cist i jak bolesnici su stvoreni da covijk vidi da se i nejmu moze to deiti i da se zbog toga plasi i misli na onoga ko ga stvorijo a ko nas je stvorio taj isti ce nas i prozivit
Amerikooo čemerikooo....
na stranu to sto je govorio ili radio i kakav je bio covjek,ono sto vjerovatno mali broj ljudi zna je da je on iz veoma bogate saudijske porodice,napustio sav taj raskos i bogatstvo zbog nekih svojih ciljeva i postao rebel..nije to lako,to mu se mora priznati..
90% komentara je protiv Amerike..........a sad bi ga svi tamo nabrali i zeleni karton metnuli u džep. Zanimljivo!
slike za instagram
Sejh Osama Bin Laden. Covjek koji je dao sve sto je imao, za ono sto je smatrao ispravnim!
Nit je zivio, nit je ubijen.
Gospoda...
NAJNOVIJI VIDEO : JAVNOST SE SUOČILA sa STRAŠNOM ISTINOM NAMJEŠTENOG 11 SEPTEMBRA! https://www.youtube.com/watch?v=rAMTR_vaIQA Ovaj jedinstveni snimak koji se Širi brzo internet portalima, fejsbukom i ostalim mrežama preko našeg portala će da dopre i do vas. Predstavljamo vam ekskluzivan snimak čitavog seta dokaza da je 11. Septembar ništa više nego čista namještaljka u cilju da se stvore ratovi IRAK I AFGANISTAN i krade nafta ili slično tome. Ubijanje civila , krađa i uništavanje drugih država je ono što amerika radi vijekovima, ali da ne dužmo o tome, jer vi to već znate.
Teška vijest za jutro, sad teoretičari ne znaju da li bi ga podržavali, da li minimizirali njegov značaj, da li ga podmetali drugima itd. U svakom slučaju ovaj čovjek je promjenio sudbinu milionima muslimana širim svijeta.
Americki oficir, za njih je radio, vjerovatno je sad u mirovini i smije se kako su prevarili cijeli svijet.
No comment .
Sta covjeka treba natjerati da napusti lagodan zivot imovinu od 5 milijardi $$$ da zivi u ovakvim vukojebinima VJERA :)):))