Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja od ove sve bagre jedino vjerujem njemackim parlamentarcima koji su bili prisutni na brodu i koji su dali izjave. izjave se mogu naci na netu.
izvinula se kano soko sivi jel, pismeni moj pobratime :D
uh sto me boli glavic,,ujela me malkice akademikova mama
MI SRBI, HOMOSEHSUALCI I JEVREJI SMO NA ISTOJ STRANI. HITLER JE POKUSAO DA NAS ISTREBI, ALI JOS SMO TU, JACI NEGO IKAD. KAO STO SU TO URADILI JEVREJI OSNIVANJEM IZRAELA, I MI CEMO OSNOVATI PRVU HOMO DRZAVU NA SVETU. MALO JE OSTALO DO REFERENDUMA... ZIVELA REPUBLIKA SRPSKA - PRVA HOMO DRZAVA NA SVETU
Najjaci komentar je ovoj muje \"dudu\"-ka. Kaze mujo citajte \'guardian.co.uk\' kako se izraelska vlada izvinjava za \'lazne\' video....:)))))))))) Siroma mujaga, tolike godine u UK na socijalnoj pomoci, a jos nije naucio Englaski jezik :)))))) Mujaga, izraelska vlada se izvinula za video koji su napravili izraelski vojnici u kojem se sprdaju (prave budale, sa pravom, od tih idiota koji su krenuli iz turske prema gazi. Mujaga, drzi se ti arapskog jezika i pejgovnera, a Englaskijezik i zapadnu civilizaciju ostavi pametnim ljudima. Crkni stoko islamska!
IZRAELCI SU SASVIM OPRAVDANO REAGIRALI, STA SU TREBALI BACATI CVECE MOZDA NA OVU TRERORISTICKU PODIVLJALU HORDU. VELIKI POZDRAV BRATSKOM IZRAELU OD CELOG SRPSKOG NARODA IZ REPUBLIKE SRPSKE. IZRAEL I REPUBLIKA SRPSKA FOREVER!!
aktivisti na brodu ih napali palicama... hehehehe... isto kao sto su sarajlije u tenama i sa heklerom napale JNA... smijesno...
pa bolan mujice, zar vam nije jasno da se sudbina poigrala sa vama i da vam je Bog namjenio ulogu klovnova i izroda od naroda? ne vjerujem da ste svi ludi i da ne shvatate kakvi ste i koja ste gamad od ljudi. genetski deformisani nakaradni jadni i nikakvi. za vas su bespuca Sahare i kamile jer samo tamo ste bezopasni za civilizaciju i ostatak svijeta jer samo tamo nemate sta pokvarit i upropastit. zali samo boze sto i vas turci ne povedose sa sobom prilikom povlacenja sa Balkana. ostavili su nam najgore smece koje se moze zamislit i u poredjenju sa vama nuklearni otpad je mala maca.
Hitleru, kralju moj, vracaj se, opet su se digli iznad svih ostalih, POVRATIMO GASNE KOMORE!!!
al\' što volimo ovu kršćansku stoku, ove goje, ovnove, oni ginu za nas, na svim ratištima i u Iraku i Afganistanu, oni crnče kao robovi, kao mi nekada u starom Egiptu, oni su obična stoka u našim rukama koju koljema na razne načine u raznim ratovima, samo ću opmenuti 1. i 2. sv rat, dok naš car njima suvereno vlada...
Vijerujete li u postojanje holokausta??? Jel stvarno vijerujete??? Pa ko ga počini??? Nacisti ili Jude??? I što sam možda nekad vijerovao,jutros mi se čini da nije tako!!! Jude su sve pa i gore metode u stanju primjenjivat nad nevinim...eno jim Njemačke.pa nek oprobaju...
Jedan te isti lik, a ova uniforma na njemu uopste ne lici na uniforme komandosa.. ustvari neznam, ali u svakom slucaju FREE GAZA !!!!
O,vjernici,jevreji i kršćani neće biti vama zadovoljni sve dok ne prihvatite njihovu vjeru.dođite tobe o bošnjaci.
Jao ovih latina (u\'s\'t\'a\'s\'a) koja je samo mrznja u njima. Sto se tice ovih slika, uopste i nisu bitne. Sta su ti \"komandosi\" i ocekivali da ce ih docekati rasirenih ruku? Ali zidovi su bozija milost kakvi su ovi nasi LATINI i SMRDIJA...bolesne nacije!
ha ha ha hahaaaaaaaaaaaa ne mogu se nacudit komentarima koje ovdje ostavljaju nase mujice. vi ste za prezir gadite mi se piichka vam materina pokvarena. zivio izrael i njegov narod.