Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Namjestaljka kao i sve od strane "najdemokraticnije" drzave .
Prodo bi narednik i slike gole matere da moze za to dobit koji dolar. Popisam im se na njihov sistem. Za sve ovo su sami krivi! Da se ne lizu sa cifutima, ovog svega ne bi ni bilo.
šta vi uopće pričate o SAD? primitivci koji žive po nekim brdima. Vi kad napravite grad kao NEw York onda možete kakiti nešto o Americi.
lijepi huso nemas ti nista od new York-a ni od SAD-a.....zoves nas primitivcima a ti rob u Americi, nego radi po 12 sati dnevno da bi mogao preziviti i cudi se New Yorku gradu hahhahEkrem je kralj!!!
@lijepi huso, lijepo su ti tamo isprali mozak (ako je i bilo sta za isprat).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve je to namjesteno....., maericka propaganda....
Evo nam novog filma mislim americkog , scene se izmisljaju sa krvavim epilogom muslimanskih terorista... Pa samo kada kazes amerikanci , alkaida , teroristi i demokratija svima se mislim podriguje i dolazi nagon za povracanje..
Terorisat cijeli svijet nije približno terorisanju manje grupe,ne podržajem nasilje,al kako posadiš,tako i ubereš,a moram priznati,da US sadi dosta,a malo dobiva...