Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta ima IRAN od ubistva jednog diplomate? NIŠTA šta imaju neprijatelji sa saznanjem tog ubistva? PUNO očita namještaljka :-)
Zasto bi Iran tako nesto pokusao na Americkoj zemlji kad imaju sposobnost da to sprovode na bliskom istoku??? Stvarno je presmjesna ova Americka propaganda--pa zar je taj narod toliko glup da povjeruje u sve sto im CNN, FOX, ABC, CBS pusti na vjestima? Naravno, ovo ce svi politicari u Americi (Republikanci i Demokrate) iskoristiti za svoju korist i jos jednom posjetiti svoj narod kako je Iran najveci neprijatelj demokratskog svijeta.
Britanska kompanija Heritage Oil objavila je danas da je preuzela kontrolni udio u libijskoj tvrtki za pružanje usluga na naftnim poljima, prenosi agencija Reuters. Heritage je platio samo 19,5 milijuna dolara za 51 posto Sahara Oil Servicesa, osnovanog u Benghaziju 2009. Analitičari potez Heritagea ocjenjuju lukavim, a izvršni direktor kompanije Tony Buchingham izjavio je kako su se \"sada dobro pozicionirali, kako bi u budućnosti igrali važnu ulogu u libijskoj industriji nafte i plina\". Heritage je ove godine otvorio urede u Benghaziju i blisko surađuje s visokim dužnosnicima Prijelaznog nacionalnog vijeća. Ovaj potez ne bi trebao čuditi dioničare tvrtke koja je specijalizirana za projekte istraživanja nafte u zemljama trećeg svijeta, od Konga, do Tanzanije i Malija. Britanske tvrtke, kao i francuske, nadaju se da će im rana potpora pobunjeničkim snagama stvoriti dobre pozicije za poslovanje u Libiji, pogotovo kad se zemlja stabilizira.
amerika provocira sama sebe.sukobi prosvjednika bjesne,priprema se gradjanski rat u americi u arednih 6 mjeseci.zele da skrenu paznju sa svojih problema,koje nisu u stanju da rijese.revolucionari u americi se pripremaju za sukobe....mediji(dikatori) u sluzbi mocnika trebaju biti kaznjeni...isto kao i oni marinci sto su sijali \"demokratiju\" po iraku,kao i gvantanamu...pogledajte samo cnn,koliko samo zla nanose narodu,svojom neobjektivnoscu...a za vrijeme britanci se bogate na racun pogazenih libijaca....
http://bosnian.irib.ir/vijesti/liderstvo/item/110270-lider-islamske-revolucije-ukazao-na-snaanje-islamskog-sistema-irana
i opet ćeš zapoćeti novi rat i opet ćeš pobiti stotine hiljada civila i opet ćeš razoriti jednu zemlju do temelja i opet ćeš potrošiti hiljade milijardi dolara glupih amerikanaca i opet će neko postati presjednik terorisričke amerike na raćun obečanja da će povući snage iz irana -PA DOKLE VIŠE MAJKU VAM CIONISTIĆKU?
@hmmm istinu si rekao i nema se šta više dodati!
Opaaaaa Mora se Huse uvuc Likudovim Cionistima u gujcu. Inace ce ga izbacit iz Bjele Kuce. A vrlo mu je stalo dokazat se.....k\'o pravi.... Jerbo zna ona da je dobio Nobelovu Nagradu.....na varesiju. Hoce co\'ek da je pravo zaradi.....treba mu jos 4 godina da dokaze da nije gnjida.
De boga ti Barrack (Huseina) Obama neseri vise i ti. Samo si napravio belaja od kada si predsjednik.
pa onaj mali iranski kenjac provocira ameriku vec zadnjih pet - sest godina. te poslace brodove, te napasce natove baze itd... vrijeme je vala da dobije po suppku.
pa i ptica na grani zna da se sprema rat protiv irana.. sto nekazu javno tako sta glume ?? misle da je neko glup pa da nemoze da shvati u kojem grmu zec lezi???
dok mu se ispred bijele kuće seksaju hippiji on se bavi nekom nepostojećoj gluposti..kako providno
Dirty Jewish i paglu crnjo, opet kao i 11. sept. spremaju zavjeru, rade šta hoče ali neće dokad hoče...
http://bosnian.irib.ir/vijesti/politika/item/110266-al-jazeera-nema-nikakvih-dokaza-protiv-irana-o-pokuaju-ubistva-saudijskog-ambasadora
pokušajte nas samo udariti čvokom, i dobit ćete jumrukom među rogove. !