Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko će spriječiti Koreju koja je već postala nuklearna sila?
ucni ces ti i takvi kao ti da popusite irancima njihove velike kurcine...majku vam pedersku..
@lazni ampak ovo ljeto ce iranske Hodze po svoj prilici zavrsiti na kranovima jer ce im iranski narod suditi ! sloboda iranskoj inteligenciji, Hodze na kranove !
je-bo ti obama cjelu familiju sa sljamom americkim kre-tenu jedan, ima li i jedan rat a da USA nije kumovala
@ludak Rat u BiH nije trajao pet godina.Nismo se borili goloruki jer smo kupovali oružje od naše stranke. Gdje smo to počeli goniti agresora,osim u Bihaču,ali uz pomoć Hrvatske vojske i hrabrih krajišnika.Šta je još oslobođeno.Sarajevo ne bi bilo deblokirano još za sto godina.Genocid u Srebrenici je trebala spriječiti naša armija ,a ne Američka.Tuzlanski korpus je trebao napasti posavski koridor ili direktno krenuti ka Srebrenici u pomoć.Krenuo je samo Naser Orić sa stotinjak saboraca, a drugi korpus je bio na godišnjem odmoru. Ja se sjećam, a i svi se sigurno sjećate humanitarne pomoći i večina je nosila oznaku "MADE IN USA".Nisu nam dali krepati.Zaustavili su rat sa HVO-om i izdejstvovali Dejtonski ugovor. Umjesto da kažemo hvala,mi je mrzimo zato što arape dogoni u suru. P.S. Odabrao si nadimak,svaka čast.
Zahvali se Americi sto je rat u bosni trajao pet GODINA .. Sto smo se borili goloruki....... dok nismo oteli oruzje od agresora...... pa ga poceli tjerati iz BIH..... kada smo to sve postigli .... tvoja lijepa krasna amerika je to zaustavila,,, anije htijela zaustaviti genocid nad Muslimanima.... pat godina...... majmune ortodoksni.... @USA@
Kako se po ovim komentarima prepoznaje šljam. Mi Bosanci nevolimo boljeg, jačeg,ljepšeg i bogatijeg od sebe. Svima vama ne smeta Amerika što navodno gnjavi glupe Arape, jer zaboli vas ona stvar za arapima, nego vam smeta što je Amerika gotovo u svemu prva i najbolja. Smeta vam i zato što poznajete kao i ja puno našeg naroda koji je sada u Americi,živi i radi i sretan je, a vi nikako ne možete da se iselite iz Bosne u Ameriku. Mržnja ne donosi ništa dobro. Ameriko, hvala ti zato što zahvaljujući tebi imamo koliko toliko Bosne naše.
mrsh crncugo
Probaj Kolega...... pa ce moj inace dobar,prijatelj iz stranke.... Ahmedinedjad.....jednu malu al razornu.....poslati ka Izraelu,,,,. i da znas ono st si mi bio zirant za kredit necu vise ni jednu ratu uplatit......
A dodatno nuklearno opremi IZRAEL-svoju produženu ruku na Bliskom Istoku.