Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubistvo miliona ljudi zbog nafte i cionizma je cin kukavicluka i sramote !
aaa sad su oni losi? Ne znaju za pravdu..ali kad treba suditi Srbima onda znaju? Onda se pozivate na to sto SAD i EU pricaju..tada je to uredu oni su pametni, a vidi sada oni su losi..ccc koja dvolicnost kod vas...
nema pomoći crncima kojo sisaju bele bubrege židovskih homića.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da je kukavičiji čin....ali zato ima SAD u svojoj istoriji mnogo hrabrih djela...genocid nad indijancima, atomske na Hirošimu i Nagasaki (totalno nepotrebno jer je Japan bio na koljenima),Vijetnam...itd...itd...do Afganistana (gdje najmoćnija zemlja na planeti napadne najzaostaliju zemlju na planeti-nezapamćeno u istoriji planete Zemlje)....itd...itd....sve do današnjih dana...da bi ti Obama tripovao kroz "Američki san" mora sisaljka biti negdje zabodena barem u ostatak kopnenog dijela planete.
O sebi se vi zabavili da bog da.
@lovacrsbl pa dikani su posebna vrsta,tako da na njih možeš pustiti ovakve zvijeri ili ti je volja njihove produkte ala one sa bradama i kratkim pantalonama?!
Sta se ovo ovdje cuje na znoj i bijeli luk?
Vlahadurija
http://www.revolucija.org/2016/07/kako-su-agenti-cia-e-putem-cnn-a-davali-savjete-pucistima-u-turskoj-da-izvedu-vojni-udar/
“Danas su nevjernici izgubili svaku nadu da ćete vi otpasti od svoje vjere, zato se ne bojte njih – već se bojte Mene. Sada sam vam din vaš usavršio i blagodat Svoju prema vama upotpunio i zadovoljan sam da vam Islam bude vjera.” (Al-Maaida: 3)
čoek će dobiti šećer do novembra
ako ništa, barem policija u USA može očekivati veče plače...
A ubistva civila dronovima, neselektivnim bombardovanjima i radioaktivnim raketama nisu kukavicki cin? Rimsko carstvo je palo zbog bezobzirnosti, arogantnosti i misljenja da su ostali tu da njima sluze to ce biti i vasa propast.
JEDNO JE SIGURNO: U cijelom svijetu ima problema pa i u Sjedinjenim Američkim Državama. Ali činjenica je da u latinskoj Americi ima mnogo više rasizma, a to se ipak bezobrazno krije. A kad je riječ o crncima, osim mnogih talenata za emocije, sport i muziku, jednostavno bi crnci (po uzoru na Gospodina Obamu) trebali ulagati mnogo više strpljenja i truda da postignu nešto više u životu.
Srbija osvojila svjetsku ligu u Odbojci. Svaka čast. Ponos je ne samo danas, već 7524 godine, koliko već broji srpski kalendar, biti SRBIN!
@rarara Pa hidžretska je u srednjem vijeku još uvijek.
@fric Gori poturica od Turčina, uvijek bilo.