Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet ima onih sto kazu da su Ameri spasitelji , jedini koji su bacili nuklearku ,ubili toliki narod .. I dan danas to rade ,samo sad ubijaju milione kroz umjetne teroristicke organizacije , pod krinkom "uvodjenja demokratije"...Valjda ce i njima neko dohakat...
@lik5 Bar bi znali za sta se bore za cara, drzavu sta bilo , ovako su ih sravnili na foru medju njima nevinih bruku...Iskreno govoreci japanci su jeb.ni igraci ne bi njih niko mogao lako savladati. Uletili su u Pearl Harbor skoro ih sravnili sve...
@lik5 a joj ti si od onih Ameri su spasitelji vidim ja to...nema s tobom price kad tako mislis ...
TREBAJU JAPANCI MARSNUTI PASCE IZ ZEMLJE
Genocidaši vazda nalaze izgovor da se ne izvinu. Znamo mi to lijepo.
Daleko im kuca bila
Kakav oprost.od zauzimanja Okinawe Amerikanci su molili Japan da se preda jer je rat gotov(njemacka kapitulirala)a oni su odgovorili sa mobiliziranjem jos 2 miliona vojnika.atomska se morala bacit jer bi rat trajao jos 5 godina uz bezpotrebne milionske žrtve.
Proslo dovoljno vremena za dekontaminaciju?
Nije on bacio sta gs briga
ahaa...dok im japan ne posalje atomsku u vidu komarca... Mali zuti su zeznuti...
"Saveznici" ? :D Nedaj Boze nikome takvih saveznika, sto je najgore, misle da su upravu zbog atomskih bombi. Da si upoznati sa Japanskom kulturom, nebi se bas setao onako po Japanu. :)
@lik5 Ako cemo tako, kakvo pravo crnci imaju u americi danas? Isto kao i prije 200 godina, samo na moderan nacin. Treba li spomenuti da su amerikanci jednu cijelu rasu ubili? Sama atomska bomba je nanjela stetu cijelom svijetu i jedino jaca atomska bomba moze nanjeti vecu stetu. To je narod koji ce da srusi sve sto se moze srusiti, i kao takvi, oni su steta svakom normalnom umu na ovoj planeti.
@lik5 Sto bi se ja borio protiv Japanaca? To je, ako nista, narod koji je daleko naprednji od sviju i jedina konkurencija u tehnologiji im je bila Njemacka. Kamikazu i zasluzujes kada se mjesas u svemu. Svijet je bio puno mirnji dok nije bilo amerikance. Nije bilo ni terorista, ni ISIL ni druga sr*nja. Ali jasno je s kim imam posla, jos jedna ovca ispranog mozga u nizu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja kako amerikanci od onakvih Japanaca napravise male pizdice, za nepovjerovati...pa najmanje sta trebas klempavi hibridu je da kleknes i zaplaces ko malo dijete