Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se vlahadija sabahile uzje.bala - poranili da nahrane praščad.
Braca nego sta
pa zar su tebi ameri i jevreji braća...je\'l po ocu,majci ili .....komšiji... trebao bi se upitati \"je li tvoja nacija nakaradna\" za ostale i da li ti i nekolicina tebi sličnih predstavljate cijeli svijet koji je uz svoju braću i da li vam neko treba zatrti sjeme (naravno ako ga još imate)
Predsjedniče, nemoj dozvoliti da te izmanipulišu zločinci tipa Peresa, Natanjahua i njima sličnih. Pamet u glavu i naprijed.
Zatrti sjeme toj nakaradnoj naciji.Naprijed braco Ameri i Jevreji,svijet je uz vas
pa zar je točak glup...i zar neka stvar može biti glupa...a ja mislio da je to jedan od boljih pronalazaka čo\'jeka što mu je Bog dozvolio da otkrije... a ako ameri znaju 20 god ispred şvih, pitaj ih šta će biti sa tobom i tebi sličnima u narednom periodu...nadam se da će ti dati pravi...diplomatski opdgovor...usput šta znači \"glupi balyijo\"..jel se to jede
jaaoooo, ido glupi balyijo, ti si se našao držati litaniju američkom predsjedniko o informisanju. hahhhahaha... pa, amerikanci imaju bar 20 godina unaprijed informacije o cijelom svijetu. tako i politiku vode, bez obzira ko im je predsjednik. fakat si glup ko točak.
ti bi moj obamice baš da dobiješ po p..ickici...mnogi su prijetili i prije tebe nekima pa i cijelom svijetu... a ako ne znaš kako su prošli onda se malko informiši..na vrijeme... da poslije ne bude kasno...svijetu je više DOSTA lažnih demokrata i svjetskih policajaca
Isto je i sa evropskim Jevrejima. Stoljeća ugnjetavanja sa kulminacijom u holokaustu proizveli su najratoborniju, najagresivniju i najpodliju naciju na Svijetu.
Crnci su najveće razočarenje Američke politike. Izgleda su stoljeća represije, rasizma i ugnjetavanja učinili svoje pa su sad ako ne isti čak i gori od istih onih koji su ih ugnjetavali svo vrijeme.
Iran - How the Zionist and U.S regimes will be dealt with if they attack. 1-2 (English Subtitles) http://www.youtube.com/watch?v=QZSutX7c1Xc&context=C4079e20ADvjVQa1PpcFOR3T1CV4B2DIQg973Ur7ddGfJ8og5BksI= \"Iran Has The Third Largest Jewish Population In The World Behind Only US & Israel\" http://www.youtube.com/watch?v=sc8E5Bq6-_o&context=C4c291c7ADvjVQa1PpcFOR3T1CV4B2DDJRlFJIxVGWHjskaw_EmSc= Iran - How the Zionist and U.S regimes will be dealt with if they attack. 2-2 (English Subtitles) http://www.youtube.com/watch?v=UHCG12xJXTc&context=C4161089ADvjVQa1PpcFOR3T1CV4B2DE5Ch54v9pV1FmGgb3x8g7o=
@theb gdje si ajnstajnu, nisam te prepoznao
Obama, samo rokaj te rokane u haljinama i papucama.
nije vrijeme za vojnu akciju, al naljeto ce biti prekrasno vrijeme.
i sarajevo treba bombardirati, preventivno