Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velike zemlje poput SAD mogu se \"zaduzivati\" ad infinitum jer ne postoje mehanizmi prinudne naplate od strane povjerilaca.(Ko sme plijeniti robu i imovinu Amerima!?). Drugim rijecima, ja tebi dugujem 100 maraka i kad prispje uplatnica na kamatu ili glavnicu , ponovo se zaduzim za jos 1oo maraka i tako u beskraj. Kad bude postalo gusto (drzavna i administrativna insolvencija), denominujem marku (dolar) ili promijenim ime valute i gotova prica.
Neko ovaj deficit mora platiti... Do juce je to bila Iracka nafta i afganistanska droga, sutra je vec Libija na redu...
ah, kakve to veze ima kad ga oni mogu naštampat koliko hoces - i opet ce imat vrijednost ;) a vrijednost drzi slanjem papirnatog svjeze naštampanog keša avionima u Iraq ;) - sigurno ne kupuju košpice i kokice