Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OBMANA,SMIJESAN SI...NE PITAS SE NI ZA STA NI U SVOJOJ KUCI, A NE U KOREJI, NEGO GLODJI TO MALO MANDATA STO TI JE OSTALO, DO JANUARA I RAZGULI, DOSTA SI IZIGRAVAO KLOVNA NA PREDSJEDNICKOM MJESTU JEDNE OZBILJNE DRZAVE..UOSTALOM NIKO VISE NIGDJE TE NE UZIMA ZA OZBILJNO JER SI IZLAGAO I SVOJ NAROD I SVIJET....TVOJ MANDAT SE KOMOTNO MOZE NAZVATI :\"MANDAT LAZI\"... GO REPUBLIKANS!
Sjelo ruglo na sred puta, svakom se ruga a njemu svak.. Najveci svjetski provokatori bi, da se njih ne provocira!!!
umalo da zaboravim - svo vrijeme se cesem po jajima, a cuje se i lagani prizvuk pucketanja (to mi puca qvrc za vama dvojicom).
u suprotnom sta?! hrrraak, pljuc
Pobrini se za vlastitu državu, druge ostavi na miru. @need: Svi igraju za iste igrače, razlike u ideologijama su za \"običnu raju\".
marioneta u rukama elite masona i ostalih kreatora NWO-a,,mozda sjeverna koreja provocira samo radi ravnoteze medju silama,mozda svi igraju jednu igru ili ma ko zna uglavnom vidim ko je moj neprijatelj bio 92 i do dan danas