Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta radi hercegovacki ''hrvat'' na plus 40 u hladu? Krije se da ne postane musliman
Ti si ocito mimo desavanja na hercegovackoj sceni...
Dr hahhahahahhahahahhah
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Daj Obama ne seri vise! Po tome ispade da je Ante iz Mostara crnac :)
My name is Ante! Ante from Zimbabwe....
dode krscan da ispravlja drugu vijeru lol lol
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11017846_10152522769476841_28213442835583756_n.jpg?oh=c9b402f8f9913fc946742e12a61b92d8&oe=5592C506
brada001, jesi duhovit k'o da si se duhova najeo..
Kopnena invazija huh? Bice posla bice......
logcap VI....lets roll
Obamin islam, he knows! Puj mamicu mu j€bem u sitnu p i c k u
Mr. President mozete li mi reći sto je politika Vase države stvorila likove kao sto su Bin Laden koji su vam jedno vrijeme služili, pa su odjednom postali neprijatelji i zašto vam ne odgovara MIR u svijetu
Ne seri,samo se mala djeca mogu istrumentalizirati,a ove islamske nakaze su odrasla stoka,koja nije zavedena već je genetski retardirana.
nisi u pravu marko, dijete ne zna koje je religije dok religijsko shvatanje ne usadi okolina (roditelji, rodbina, ulica, pop, fratar, hodza). U bosni je rat poceo 1992 godine pri tome su se ekstremizirali i muslimani i srbi i hrvati, počeli su u velikoj mjeri u bosni da sitiču religijsku pripadnost. za razliku od hrvata koji su uvijek bili okrenuti crkvi i u doba komunizma, najveći preobražaj kad je vjersko ubjeđenje se desio kod bosnjaka. Mali je broj bosnjaka isao u dzamiju do 1992. Nakon toga se počelo mjenjati shvatanje religijskog narocito kod bosnjaka, koje je u pojedinim momentima kod određeni grupacija postalo dosta radikalizovano, sta je to ubrzalo razloga ima vise ( genocid nad bosnjacima u srebrenici,rušenje tornjeva u NY i porast islamofobije, napadi na irak pod izgovorom atomskog oružja, na kraju se nista nije desilo i puno toga je rezultiralo ne samo radikalozivanju muslimana na bliskom istoku nego i na području balkana i zapadne evrope).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vala se cojku vise povraca od ovih tema 😝
Jadni mi kad nam Obama cuva islam....
Sta ima Sejh Obama? Poduci nas o Islamu..
Ti si Obama, da izvedemo zakljucak iz tvojih rijeci, u sluzbi odbrane originalnog i nepatvorenog islama. Povrh toga, ne dozvoljavas odmetanje od njega... Zanimljiva ti je ova tvdnja, da ti kazem.
sejh Obama ce nam objasniti sta je to pravi islam :-))) ! virenje iz guzice anglocionistima i bajramske baklave nisu islam, valjda je bar to svakome jasno !
...bgm, "nagovori" vam se barack hussein...unas znan ko huso isamofob...
Sta kaze obama, ahahahahahahahahaah...
vi preko okeana idite u lepu pm briga svijet vise za vase ratne pohode
Bože dragi, zašto mu nevjerujem (Baraku)???
Obami huseinu baraku