Mr. President mozete li mi reći sto je politika Vase države stvorila likove kao sto su Bin Laden koji su vam jedno vrijeme služili, pa su odjednom postali neprijatelji i zašto vam ne odgovara MIR u svijetu
Ne seri,samo se mala djeca mogu istrumentalizirati,a ove islamske nakaze su odrasla stoka,koja nije zavedena već je genetski retardirana.
nisi u pravu marko, dijete ne zna koje je religije dok religijsko shvatanje ne usadi okolina (roditelji, rodbina, ulica, pop, fratar, hodza). U bosni je rat poceo 1992 godine pri tome su se ekstremizirali i muslimani i srbi i hrvati, počeli su u velikoj mjeri u bosni da sitiču religijsku pripadnost. za razliku od hrvata koji su uvijek bili okrenuti crkvi i u doba komunizma, najveći preobražaj kad je vjersko ubjeđenje se desio kod bosnjaka. Mali je broj bosnjaka isao u dzamiju do 1992. Nakon toga se počelo mjenjati shvatanje religijskog narocito kod bosnjaka, koje je u pojedinim momentima kod određeni grupacija postalo dosta radikalizovano, sta je to ubrzalo razloga ima vise ( genocid nad bosnjacima u srebrenici,rušenje tornjeva u NY i porast islamofobije, napadi na irak pod izgovorom atomskog oružja, na kraju se nista nije desilo i puno toga je rezultiralo ne samo radikalozivanju muslimana na bliskom istoku nego i na području balkana i zapadne evrope).
Prikaži sve komentare (79)