Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slabo mislis moj Obama...slabo... Bog umro (cuj Bog umro???) zbog tvojih grijeha. Vjerovatno se je pokajao. koju ti travu pusis moj predsjednice?? Da nisi nasao u ladici onu Bushovu?
hahah isto kao sto je i ovde rekao cc... evo video http://www.ultrasonline.com/ref/khm/
mnogo više nego dječaci koji \'\'pjevaju\'\' u crkvenim horovima
koliko je ono imala godina žena \"proroka\" muhameda?
STA OBAMA I MILORAD DODIK IMAJU ZAJEDNICKO? OBOJICU JE NAPRAVIO MUSLIMANSKI PE.NIS A OBOJICA VJERUJU U ISUSA (SERAGU) KRISTA!
aaa gluposti, PA ŠTA AKO JE njegova privatna stvar...
moja vjera(ISLAM) mi ne nalaže da vrijedjam druge vjere tako da cu i ovo izostavit a boli me k...ac sta je Obama . ON CE ODGOVARAT ZA SVOJE GRIJEHE PRED BOGOM
mislilm da mediji ovakvih se tema u ovoj drzavi ne bi trebali doticati...ocito je da ovakve teme izazivaju veliku netrpeljivost kod ljudi , osobito mladih ... ne vjerujem da iko gore rasisticki,nacionalisticki itd. nastrojen ima preko 20-23 god. ohladite malo...zar nam nije bilo dosta rata...a oni koji vec vrijedjaju na nacionalnoj religijskoj i rasnoj osnovi ... neka uzmu sve svete knjige i neka ih procitaju ...neupuceni ste i pricate gluposti ! koliko znam( a citala sam ih) sve i jedna sveta knjiga nalaze da postujes druge bez obzira na to jesu li druge religije , rase...
hmm, kolega ateista, vrlo je sumnjiv taj upis \"Ane Šimunović\". Previše osobnih detalja, a onda laje na Islam. Vjerojatno netko hoće lažnim predstavljanjem ocrniti curu. Možda neka prijateljica kojoj je otela momka. :)
draga ana ja sam iz ovog grada i atesita sam.druzim se svim dobro namjernim osobama.ne biram ko je koje religije,vec kakav je kao osoba.moj savjet ti je da ne budes ogranicena jer i to vodi do zatucanosti.prosiri malo vidike..,a ti radi kako ti zelis. sve najbolje ti zeli ateista :p
bože mili tko dade ovoj ludi da vodi najveću državu svijeta.amerikanci nama europljanim rade veliku štetu da bi izbjegli još jednom dolazak crne lude na vlast.naime, samo je iz nizozemske prošle godine u SAD iselilo preko 200000 bijelih nizozemaca.izgleda da je bijela rasa u europi prepuštena sama sebi da se bori protiv arapskih crnih useljenika koji se kote poput virusa.nažalost bijela europa ukoliko se vrlo brzo ne probudi biti će preplavljena arapskim emigrantim a malobrojni će tražiti spas u sjedinjenim državama.
Ovaj brat je sigurno šiit. Oni imaju odredbu o opravdanom prikrivanju vjerskih ubjeđenja kada je po srijedi viši cilj. Samo naprijed Barak ti si nama mubarek.
Dobar dan. Ja sam Ana Šimunović.Studentica sam treće godine Pravnog fakulteta u Sarajevu.Rođena sam u selu Globarica u općini Žepče a u Žepču sam završila srednju školu.Došla sam u Sarajeo da studiram. Velika sam vjernica i redovno idem u crkvu (onu na Marijin Dvoru).Volim sve što vole mladi i imam dečka,također Hrvata.Družim se sa Josipom,Željkom,Dunjom i njima sličnim. Dobro se slažem sa Bošnjacima samo što ne volim njihovu zatucanu religiju. Pozdrav.
TO NEMANJA BEM.TE U TU TVOJU CRNU KAKARU............HA HA HA
za ovo kriva je irma nici!!! covjeka sramota vise da bude musli man i ja od juce krscanin!!! eh da jos mogu i mjesto rodjenje da promjenim