Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su pare za finansiranje gradjanskog rata. Kada ih potrosi Pakistan ce biti srusen a ne izgradjen.
Podrzavam analizu , klasican nacin koji Elita koristi .. izazoves rat ,pa ih uvalis u kredite ,zbogom drzavo sa suverenitetom . Covjek koji je za pola godine poveo dva rata i potrosio stotine milijardi dolara ,prosuo rijeke krvi , ...dobija Nobelovu nagradu . Mracne sile (Elita) provodi zadnju fazu stvaranja Novog Svjetskog Poretka .
Ne radi se ni o kakvoj POMOCI, radi se o kreditu koji ce pakistanski narod krvavo decenijama otplacivati, a kredit ce strpati u svoje dzepove nekolicina koji su na vlasti... Ovi koji su na vlasti u Pakistanu, novac ce staviti u privatne americke banke, tako da novac nije ni otisao iz Amerike, samo su prosetali papiri.. To se jos naziva PRANJE PARA... Narod Pakistana ce morati vratiti preko trideset milijardi zajedno sa kamatama, za sledecih petnaest godina.Naravno, posto Pakistan nema novca platit ce to sirovinama, tako da ce vrijednost tog kredita umnoziti se nekoliko puta... Isto se desava i u BiH. Recimo ako MMF da kredit pet miliona dolara, zaduzenje na petnaest godina je oko dvadeset miliona. Kredit je na drzavi, novac je uzeo pojedinac, petsto hiljada je podjeljeno namjenski u BiH, ostatak novca lice koje je potpisalo kredit u ime BiH stavlja na svoj racun u odredjenoj americkoj banci...STANDARDNO PRANJE NOVCA...
ne moze pokriti moj nick ni blizu
Na koji nachin napraviti slugu? Perfekcioniziran neokolonijalizam itd.itd. Ali odakle im LOVA.?
Amerikanci krse Pakistanski suverenitet s pomoci u iznosu od 7,5 milijardi dolara??? Pakistanci ne moraju primiti tu pomoc. Cigani jedni pedofilski. Njima i trebaju Talibani da im malo razbiju vilicu.