Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni kao i ovi nasi (Bakir i Baja) Prvo se toliko popljuju u predizbornoj kampanji,a nakon toga sve kao med i mlijeko...
....pa kad se ni ova dvojica nista ne pitaju obicne marionete:)))
@shahzudin ''I extend an apology to all the Serbs for the error of American policy, primarily Clinton’s. We need allies in fight against Islamic terrorism who have combat experience fighting this evil - and that in Europe are the Russians and the Cetniks'' http://newswatchreport.com/item/228551_donald-trump-it-was-a-great-mistake-to-bomb-the-serbs-who-were-our-allies-in-both-world-wars
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prvi crni predsjednik mora predati svoju poziciju poznatom rasisti kojeg podrzava KKK. Zalosno i zastrasujuce.
a u Beogradu http://i.imgur.com/ip6CB14.jpg
Trump namazan svim bojama a Obama i Klintonovi su za humanitarne organizacije. Putin ima oštrog oponenta. Balkan može biti samo još značajniji za Ameriku. Bosna znači ide u EU 100% brže nego bi inače.
Yeben je igrac ovaj trump
Skljocccccc, bliiccccc rafalno!
Jeli Trampu Garo rekao sifre od nuklearki. Lajao je okolo, stomu sad nije rekao u oci pedercina jedna. Dati ce i jos ce ga pitati, treba li jos nesto.
Baba Vanga je skontala ovo sve prije 30 godina 44. predsjednik SAD će biti crn i posljednji.
Obama izgleda na slici kao sluga u Trumpovoj kuci.
Obama kupi prnje da dingospo useli. Mozes slobodno zapisati datum u istoriji kad je garavi bio predsjednik.
a gdje je michelle obama. trump, grab her by the pussy.
nisu imale o cemu pricati, Melanija samo ponavljala sta Michelle govori...
Gle Obami face Tramp mu sukno srednji prst rukujuci se ...
Krajem 80-ih i početkom 90-ih, u Gorbačovljevoj eri sam bio skeptičan na mogućnosti rušenja željezne zavjese i raspada Varšavskog pakta. Kao, to je nemoguće. Također 90-ih sam bio skeptičan na mogućnost raspada SFRJ... Evo sad sam u skoroj Trumpovoj eri skeptičan na mogućnost raspada BiH... A što reći?
@azem Zaboravih reći da sam bio skeptik i po pitanju raspada SSSR-a. Tada sam sam sebe uvjeravao da je to nemoguća misija, da je to uz Ruse, kao temeljni narod, prosto nemoguća stvar. To Rusi neće dozvoliti. Pa prije će Sava poteći uzvodno... A što reći? Činjenice same za sebe govore...
@Stjepan III. zaboravio si da si zaboravio reći da si '94 bio skeptičan da će BiH preživjeti... a što reći...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U tvojim godinama ljudi idu u penziju a ne u predsjedničku fotelju. Tacno bi trebalo zabraniti kandidiranje na bilo koju političku poziciju poslije 60., i ljudski mozak ima rok trajanja.
Što se mene tiče ja bih zabranio i da izlaze na izbore oni preko 60 ili 65, kao i svima koji imaju dijagnoze sa mentalnim poremećajima, ali jbg to je u suprotnosti sa demokratijom.
Smederevo peć. Dominacija.
Sveopšta kampanja Al Kaide uništila je srpsku armiju na Kosovu i vodila ka promeni režima u Srbiji. Ako se nezavisnost Kosova desi, onda isto mora biti ponuđeno u Srbima u BiH - istakao je tada Farez, čime je praktično podržao nezavisnost Republike Srpske i njeno ujedinjenje sa Srbijom!
...rumeni ozbiljan ko dijete na tuti, garavi, speostite, syeban ko države ex-yu.