Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako treba spreciti te atomske bombe onda to vazi za sve ili pod kontrolu sve na istoj razini
U cemu se to cionisti i ameri nisu slozili u zadnjih 60 godina? Predstavljaju Iran kao naciju bolesnih vodja i gradjana, kako bi imali razlog zbog kojeg iranci ne bi trebali imati ono sto oni koji se zapravo bude, imaju. Postujem irance iz razloga sto, za razliku od vecine drugih arapskih drzava nisu prodali dostojanstvo. Zele se zastititi od dva najveca zla na svijetu...USA i cionista. Jedini nacin je nuklearka...jer ne zaboravimo da zivimo u vremenu kada je nuklearno naoruzanje sredstvo odvracanja, a ne sredstvo za vodjenje rata. Kada su dvije nuklearne sile zaratile od pojave nuklearnog naoruzanja? Licno smatram da svo nuklearno oruzje treba staviti van funkcije...ali, s druge strane to je garant mira. I da, da ne zaboravim...Izrael fakat treba zbrisati sa lica zemlje. Izrael je kancirogeno tijelo koje treba odstraniti.
jel ovu bombu http://img.ibtimes.com/www/data/images/full/2012/09/28/308391-wile-e-coyote.jpg
Piše se moSSad nepismena servska budalo
Možda bi bilo poželjno da Obama nastavi zdravstvenu ofanzivu i u oblasti spoljnje politike. Primjerice, da Obama pokaže više interesa za zdravlje stanovnika Irana. Naime, poželjno bi bilo da se među Irancima što hitnije poveća svijest o zdravstvenim rizicima nuklearne tehnologije koji mogu biti dugoročni (stotinama godina). Prisjetimo se samo nauke o nakaznostima: teratologija.
7 milijardi ljudi se slaže da nam ne trebaju ni američke, ruske, britanske, izraelske, kineske, francuske pakistanske, indijske, sjevernokorejske nuklearne bombe.
Benito Mussobama i Adolf Nazinyahu
Ovaj blentanjahu svako malo prošeta nekog američkog predsjednika kao kućnog ljubimca tako bidne kad od cionista prihvatiš nagradu za mir svako malo moraš pokretati ratove.
a ja i Ahmedinedzad se slažemo da vi puno kenjate...
@MOSADD Idi \"BRE\" je.bi svoju mamu vise i ostavi se Bosne, piz`.do cet.nicka! A sto se tice \"iransku nuklearnu bombu\" i ja se slazem da je treba sprijeciti, ali prvo \"Izraelsku.....pa dalje....
\"posmarač SINE LUPETAŠ GLUPOSTI.....IRAN NIJE ARAPSKA ZEMLJA A DA DALJE NE ULAZIMO U OVU TVOJU \"LITANIJU\"...
Ovi sa 24% sto podrzavaju Iran knozi i budite mirni vi ste osjetili staje rat
Da Iran već ima atomsku ne bi se Izrael ovako trsio i prijetio ratom.
\"sprijeciti Iran da napravi nuklearnu bombu\"?..jarane,Iran nju vec ima..