Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi stavio noge na hastal pa ce jesti kasnije s njega
Pravi cowboy!!!
smeće smrdljivo, napadom na siriju automatski slabi i njene saveznike, iran i rusiju, naravno tu su i zbog nafte i prirodnih bogatstava,a tu su u pitanju čisti ekonomski poslijeratni interesi zapadnih kompanija, a sve to mogu ako poraze trenutni sirijski režim asada. dakle napad hemijskim oruzjem su izveli americki saveznici,odnosno pobunjenici(teroristi)
jos nesto da dodam a sto je vjerovatno glavno u svemu tome americka vojna industrija, koja je medju najvecim na svijetu stagnira, jer nema kome da prodaje tomahavke itd u pitanju su milijarde i milijarde dolara, sto nije mala cifra, jos ako skontas da zidovi sve to drze... zato ameri i idu u rat kako bi trosili i razvijali svoju vojnu industriju, jer samo na taj nacin ce biti u prednosti nad ostatkom svijeta u slucaju rata
A samo malo ukljucis mozak,nije neka nauka da amerikance zaboli neka stvar za civilima,bilo sirijskim irackim vijetnamskim,koriste se svim i svacim da bi ostvarili svoje ciljeve...trenutacno im tu škripi i zbog izraela, jer asad suradjuje sa hezbolahom,sve ti je to jedna igra,a civili ispaštaju kao i kod nas na kraju krajeva
Da je nobelova nagrada postala pisurija govori i ovaj nobelovac, koji je dobio tu pis.ljivu nagradu za mir, a sad zagovara ubijanje, silovanje, rusenje, poziva na zlocin i genocid, pravi nobelovac nema sta, i ta je nagrada jedna od najvecih pisurija.A ovo je dokaz bilo ko da je predsjednik amerike, mora raditi kako cifuti jevreji kazu.
Sad Assadu radi guza ko meduza :D
E moj Oboma, ko te ne zna, skupo bi te platio. Poznato je da američkom predsjedniku ne treba podrška Kongresa za otpočinjanje ratnog sukoba, ali on pokušava da napravi privid, odnosno izgovor za rat, tako što će reći: "podržao me je američki Kongres, odnosno indirektno me je podržao američki narod". To je samo opravdavanje krvoprolića.
Halo bing,kako brat ?
Carape mu do kuka xd
Dobitnik Nobelove nagrade za mir....
i hitler je dobio tu nagradu par godina prije ww2.. :) isto sranje, drugo pakovanje.. medijska propaganda
i hitler je dobio tu nagradu par godina prije ww2.. :) isto sranje, drugo pakovanje.. medijska propaganda
Pogledajte ovu propagandu na slici, kanom oni zabrinuti i cijelu noć rade kako bi pomogli sirijskom narodu. HAHA
Obama se fura na Dzon Vejna hahhaah gledaj noge i prsta hahhah
Pa da malu mijesanu kod bijele kuce, samo pozvoni kad dodjes izace neko.
gluho bilo presidenta ko dobi nobelovu nagradu za mir,meščini da se Alfred Nobel prekrece u grobu.al naleticete vi na budalu jednom pa ces vas kostati.sve se vraca sve se placa majmune jebacu ti mater za 2-3 godine... -edo majka
Makni nogu sa stola konjusino,nije ti to ćaća kupio!
Zašto Klitorixovci mijenjate smisao informacije? Originalna vijest kaže da je "Obama zatražio od Kongresa" a vaša da je "Obama formalno zatražio od Kongresa". Jeste to postali vanjskopolitički analitičari i komentatori? I postavljanjem ovakve slike dodatno oblikujete smisao informacije. Diletantizam.
Što si nervozan?! Smisli nešto pametnije pa se javi!
Eat shit.
Obama je marioneta. On ni o čemu ne odlučuje, nego sluša ono što mu govori Zbignjev Bžezinski koji ga je pronašao, regrutovao, školovao i doveo na vlast.
Da si barem malo na svog polubrata...!