Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba židove i srbe iskorjenit sa ove planete, tada bi u svijet bilo mira!!!
zivio Izrael !
@Zivko Josilo Usta ti jaje smocilo.
Ybga ne zamjerite mi molim vas napushio sam se teki turske mnogo pa se navik\'o. Nakon 500g nije se lako odrec dobre fin chundare. Odo sad da trazim turke da im simpu kurke.
prokleti židovi uvijek su varali i varali, ali iskorijenićemo mi njih akobogda.
Opet ja pricam kao pravi kreten. Izvinite molim vas
Ja sam kreten svoje vrste a jos sam i nepismen. Izvinite molim vas!
Izraelcima svaka cast oni najbolje znaju kako treba s islamistima-teroristima. Na svaku provokaciju islamista yevreji odgovore odmah ucninkovito i vrate 100-ko.
strahota braco i sestre, strasno, sto nas vaka allahova kazna stize?!
kad zavrsimo sa njima, eto nas kod brace Srba da i vama ebemo majku
ovo je strasno, ja sam sestra, zivim u gazi, ne mozemo da podnesemo vo sta se radi, uzas. pratim vas forum i dobar je, podrzava prave stvari, znaci mi
Ne, izvini ti!
Izvini Ivanhoe, nisam tako mislio
@ Jah Svaka ti čast na komentaru, to sam i ja htio napisati... Stalno lažu i varaju, ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru.
Ivan smrdi.. poserem ga...