Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americka demokratija na djelu nema šta!
Toliko o slobodi izrazavanja i zapadnoj demokraciji! Da je to bilo kod Erdogana - razapeli bi ga pričama o novinarskoj slobodi!
Taj kip je već davno sageo glavu.
Dokaz je izmedju ostalog štoje ova kvazinovinarka suspendovana i odmah se pokajala. Da se to dogodilo kod nas te kvazidemokratske države, medijske kuće i novinari bi nas nabili na kolac.
I ovo se zove sloboda pisanja.. USA Demokratija
Amerika zna šta su proizveli pa se sada boje ISIL-a, Al Kaide ... i sličnih govana
Meksikanci više odlaze iz SAD nego što dolaze. A nije im niko opalio posebne mjere sprječavanja. OSIM ŠTO JE USA privreda u rasulu pa nemaju šta tražit u njoj
Ti pogledaj današnji google news. Meksikanci su naime traženi za poslove koji se ne plaćaju iz crnih fondova a koji se formiraju proizvoljnim doštampavanjem dolara kojom je USA spašena 2008 od totalnog sloma. http://news10.com/2015/11/19/study-finds-more-mexicans-leaving-the-us-than-coming/