Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došao Fočak u kafanu i pita čovjeka za stolom: Jes' ti spasio mog malog juče' iz rijeke?? Jesam!! A gdje mu je kapa?
Dodik na aparatima...
Smiješno je što svi mi na portalima odobravamo pobjedu ljevice u Austriji i znamo koliki bi belaj bio da je pobijedio kandidat desnice ili ti ga nacionalne stranke,a ne vidimo šta se dešava kod nas. Kod nas nacionalisti pobjeđuju evo već 20 godina, a niko u tome ne vidi problem. Zašto se ovako ne ujedinimo pa da i sami sebi počnemo krojiti sudbinu,a ne da gledamo kako nam je drugi kroje...
Nema veze, Desnica uzima iduce izbore sigurno, pa imali su skoro 50 % glasova sto je za jednu takvu drzavu ravno fantastici, bitno je da se Evropa budi.
Komunjare i glupe Bosnje mogu pucati minuse, ali to je cinjenica
saučešće miletu,popušio mu jaran
koga god Dodik podrzi.....taj sigurno na.ebe
DODIK NA APARATIMA ZBOG GUBITKA HOFERA.
Nema Austrija ce propast,kud ne pobjedi Hofer jer samo tako drzave mogu opstat u danasnjem vremenu prid najezdom kozojeba ili islamski fanatika !!!
Ova Austrija je smjesna. Zasto nisu izabrali nacionalistu ko i svi drugi Balkanci. Ovako ce Balkan da poludi.
Pa izabrali su nacionalistu. Čovjek voli Austriju i Austrijanac je. Radit će za dobrobit države Austrije.
jedino zalosno je da 49,9% glasaca desno orijentirano. 2.2 miliona austrijanaca su desnica. a trend raste. zalisno
A u BiH, Hrvatskoj i Srbiji je bolje?
Nije to zalosno majmune, to je dokaz da se Evropa budi ÷
jbg djikani, nestalo respiratora