Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neka mi objasne Srbi zašto mrze Turke. Zar se nisu i oni bavili terorom da se oslobode okupatora. Zašto Princip ubi trudnu ženu i Austrijanca.
ili ce prije biti zato sto su muslimani a najradije bi volili da nisu.
boleshnjaci bolesni ko i uvijek. sta mosnjak svojom velkom glavom smisli to ni nenormalan ne moze ni u bunilu. pitanje koje se samo po sebi namece. zasto bosnijaki tako groznicavo i po svaku cijenu brane islamske teroriste??? pa valjda zato sto oni milse da su neki muslimani a cijeli islamski svijet im se smije i yeebe im sve glupo i zaostalo....
Ove zgrade bi mogle biti otporane na avijone!
da je BIH cjelovita i jednistvena bez blentiteta i pederacije, ovako bi izgledao jedan manji gradic u najjacoj sili u regionu,,,
@MIrela A kako bi ti okarakterisala napade SAD na istočne zemlje. Pretpostavljam OSLOBAĐANJE. Agresija je najgori oblik terora a terorizam očajnički pokušaj da se nešto promijeni.
@ Mirela istakao bih na pocetku NABIJU tebe bosnjaci kvalitetno,da se razumijemo terorizma jeste bilo,al ne od onih za koje to ameri pakuju,vec su ameri to napravili i njihove tajne sluzbe
Lud grad
nabijem sve bosnjake koji misle da nije bilo teroristickih ataka.
Je l da - jarane? To se samo nama pricinilo - bageranje stotina i hiljada mrtvih - sve je to namjesteno i fikcija. Mamu li ti ebem hohstaplersku.
@Randy glabaj ga snazno i proslijedi istomisljenicima
@DA: ma jašta, isto kao što nije ratna vlada RBiH prezala da iscenira Markale i Kapiju kako bi ishodila vojnu intervenciju protiv pobunjenih Srba.
...ih, što će se neko obradovati... :):)
Stvarno je zalosno da u svrhu rata ne prezaju ni od ubistva vlastitog naroda.